Concho 15 Napisano April 12, 2016 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan rucni rad, sasiveno od ciradnog platna. duplo prosiveno industrijskim koncem. YKK zipper. za sada je ovo prva varijanta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano April 13, 2016 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan rucni rad, sasiveno od ciradnog platna. duplo prosiveno industrijskim koncem. YKK zipper. za sada je ovo prva varijanta Jos da je vidimo na front fenderu, pa da se izjasnjavamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 13, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jest' vala Daj neku sliku kako izgleda kada je montirano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Concho 15 Napisano April 13, 2016 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan slike stizu cim baltrekk bude slobodan da napravimo koju fotku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 13, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, čekamo Mada ne mora da bude studijska fotka Sasvim su dobre i one sa mobilnih telefona... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 989 Napisano April 13, 2016 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Ajde možda napravimo nešto večeras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Concho 15 Napisano April 13, 2016 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo kako izgleda na motoru idalje je to protorip i jos treba tu verzija dok se ne dodje na odgovarajucu. naravno, modifikacije se podrazumevaju. slike: baltrekk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano April 14, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan A šta je onaj drugi smotuljak iza, ispod maske? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 989 Napisano April 14, 2016 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Tool bag Veliki alat u slucaju skidanja tockova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano April 14, 2016 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Deluje zanimljivo, možda može da se napravi nešto za crash bar-ove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano April 14, 2016 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovakvu torbu za alat prave Cesi, mozda mozes da iskoristis ideju za kacenje, ai rolo zatvaranje je dobar sistem. Ja imam takvu i moram reci da je odlicna . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Concho 15 Napisano April 14, 2016 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovakvu torbu za alat prave Cesi, mozda mozes da iskoristis ideju za kacenje, ai rolo zatvaranje je dobar sistem. Ja imam takvu i moram reci da je odlicna .vak-na-blatník-barva-černá.jpgvak-na-blatník-barva-černá (1).jpg zanimljiv dizajn, zapravo napravili su rollup bag. sem sto se razbacuju sa ovim kopchama ko da rastu na drvetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Concho 15 Napisano April 14, 2016 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Deluje zanimljivo, možda može da se napravi nešto za crash bar-ove? rile ti li si ? mozemo da probamo nesto naravno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano April 24, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Concho, može li da se napravi torbica za prednji blatobran, sa tvojim zatvaranjem i kačenjem a da u nju stane jedna 21 unutrašnja+jedna 18 unutrašnja+ova stezaljka sa slike ? I koja bi bila cena ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6324 Napisano April 25, 2016 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A cemu sluzi ova stezaljka, kad stanes negde da zalepis razlepljenu klupu dok odmaras ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Concho 15 Napisano April 25, 2016 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Concho, može li da se napravi torbica za prednji blatobran, sa tvojim zatvaranjem i kačenjem a da u nju stane jedna 21 unutrašnja+jedna 18 unutrašnja+ova stezaljka sa slike ? I koja bi bila cena ? moze naravno, podesicu mere torbice za taj alat. cena je 1800 din. jedino sto ces morati da sacekas nedelju dana, jer od 26. nisam u srbiji, vracam se tek posle 1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano April 25, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Dodaj i kaiš za oko štapova, da se ne svuče na kočenju i opušteno ne žuri, plata mi je tek za 2 nedelje. Može boja da se bira? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano April 25, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan A cemu sluzi ova stezaljka, kad stanes negde da zalepis razlepljenu klupu dok odmaras ? U teoriji, da odlepim zadnju gumu od felne. U praksi, nemam pojma dal' mi treba. Mitas E07 je debelozidna i prilično žilava po obodu, čak me i kod vulkanizera koštala jednog piva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Concho 15 Napisano April 25, 2016 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dodaj i kaiš za oko štapova, da se ne svuče na kočenju i opušteno ne žuri, plata mi je tek za 2 nedelje. Može boja da se bira? veruj mi nece da mrdne ta torbica pri kochenju. osim ako ne stavis unutra olovnu polugu ako je unutra prednja guma, recimo, i par alata, sve ce biti kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano April 25, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo kakav blatobran imam, uzmi u obzir da je plastika kineska Kanapče je moja verzija ojačanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano April 25, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Da li možeš da slikaš odozdo dok je montirana? Boja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Concho 15 Napisano April 25, 2016 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan aham napravicu ti custom dizajn onda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Concho 15 Napisano April 25, 2016 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan dodji ovde na ovu temu http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/113530-torbica-za-prednji-branik-verzija-20/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Concho 15 Napisano April 25, 2016 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan slike mi je poslao baltrekk. moracu njemu da javim da napravi fotku i da mi posalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano April 25, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Sad videh, ne morate da se mučite. Prelazim u drugu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...