pejamachine 47 Napisano April 12, 2016 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, Planiram sledeci vikend poci Pg - Bjeljina i nazad. Pa mislim ici preko SRB, cini mi se bolje nego kroz BiH (neka me neko ispravi ako grijesim) Ovo mi je prvi ozbiljniji put na motoru (800km+) a pogotovo jer idem sam pa sam slobodan potraziti i koji savjet ovdje na forumu Ako idem preko SRB, do Uzica iz PG znam kako. Al me zanima kakav je put Uzice-Loznica-Bijeljina. Da li tuda da idem ili mozda da se odvojim od Uzica za Valjevo pa onda na Bjeljinu. Nesto lijepo za posjetiti na tom koridoru? Nije mi svrha samo doci u Bjeljinu, volio bih da je lijep put, da se ima sta vidjeti pa neka je i duza trasa Ili ako neko misli da je bolje kroz BiH putovati, neka javi kuda..otvorene su opcije Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 808 Napisano April 12, 2016 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisli o varijanti da u BiH uđeš na Višegrad (sa Zlatibora). Možeš obići Drvengrad, Andrićgrad, ćupriju na Drini. Posle toga prelijep put pored Drine i kasnije gore ka Rogatici. Poslije dobar put za Sokolac, H Pijesak, Vlasenicu, Zvornik i Bijeljina. Jeste malo dalje ali i malo ljepše. U Bijeljini vjerovatno znaš gdje ćeš. Ako ti treba neka informacija ili pomoć javi se (ovdje ili na PP). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano April 12, 2016 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan obidjes Taru i pravac bosna. malo po romaniji a onda uz drinu do bijeljine. put 5 puta bolji nego na srpskoj strani.dok je meni romanija raj za motor edit: kolega vec napisao. to je odlicna tura 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pejamachine 47 Napisano April 12, 2016 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan to mi je poveci krug..al tuda bih mogao da idem u povratku.. preko romanije... bjeljina - vlasenica - sokolac - foca - pluzine - pg... A za odlazak, zanima me kakav je put uzice-loznica, uz drinu..jel to magistralan put..jer tuda mi djeluje najblize... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milx 129 Napisano April 12, 2016 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan to mi je poveci krug..al tuda bih mogao da idem u povratku.. preko romanije... bjeljina - vlasenica - sokolac - foca - pluzine - pg... A za odlazak, zanima me kakav je put uzice-loznica, uz drinu..jel to magistralan put..jer tuda mi djeluje najblize... Druze ja sam se prosle godine krajem maja tim putem vracao sa mora (malo da promenim uobicajeno, cini mi se da je bila nedelja i bio je moto skup u Sabcu). Zlatibor, Kremna, Bajina Basta, Rogacica i tako do Loznice, mislim da je sam kvalitet puta los, rupe, zakrpe itd., cak sam na jedno mesto naisao i na poplavljen deo puta, ali su predeli lepi. Sada je na tebi da odlucis,jeste ti tuda najblize. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad.yzf 115 Napisano April 13, 2016 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Sabac,beograd Motocikl: yamaha 600 r thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Deo od Loznice do Ljubovije pun zakrpa. E sad, to nije nesto duga deonica i nije bilo rupa(prosle godine septembar), tako da sa smanjenom brzinom 50- 60 km/h, nebi trebalo da bude neki problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 13, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Nikšić-(preko Šćepan polja) Foča-Goražde-Rogatica-Sokolac-Preko Romanije... Nikšić-Bileća-Tjentište-Foča-Goražde... Kada bi išao preko Goražda, mogao bi i preko Višegrada na Zlatibor, pa se spustiti uz Drinu... Ja mislim da je malo bolji put kroz BIH, a i kazne su manje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano April 13, 2016 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Šta ima u Bijeljini? Dobar je put Zlatibor Loznica. Ne trebaš ni ići u Užice osim ako ne želiš. Predeli pored Drine extra. KTM ne treba da ima problema sa zakrpama. A nije loše ni preko Romanije, kreneš od Nikšića, preko Sarajeva. Ima stanisic i zanimljiva skulptura u centru grada ...i super moto susret kada se ukombinuje sa danima piva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pejamachine 47 Napisano April 13, 2016 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan U Bijeljini mi je drug, nisam se vidio sa njim ima 3-4 mjeseca pa eto..malo u voznju i malo sa njim da se vidim. Svakako se ne bih vracao istim putem kojim sam i dosao..kao sto jedan brat bajker kaze: ne istim putem 2x.. tako da cu vjerovatno u odlasku preko R Srpske a u povratku preko Srbije..ili obrnuto.. Otprilike ovakoPG-Niksic-Bileca-Foca-Gorazde-Sokolac-Vlasenica-Loznica-Bijeljina Bijeljina-Ljubovija-Rogacica-Zlatiobor-Nova-Varos-Zabljak-Niskic-PG MIslim da je to ok naj varijanta...Sto se tice puta Loznica-Ljubocija i zakrpa, KTM ce na soft vjesanje da ide tako da cu pregrmjeti nadam se..mada kad je na tvrdo, svaka rupa mi je bolna! Sto se tice priprema za put, priprema motora i slicno, jel imate neki savjet?1.Motor je ispravan i sve provjereno2.Cepove za busnu gumu da nosim 3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Braca1975 8 Napisano Maj 12, 2016 U prolazu, 13 postova Lokacija: Stepojevac Motocikl: KAWASAKI VERSYS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 3.Samo vozi i srecan put.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...