Bruno 68 2712 Napisano April 11, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem adventure jacket nemacke firme RACER kupljene pre dve sezone u moto radnji 2RADBOERSE (Bec). Velicina je 3XL. Prodajem je jer sam smrsao oko 30 kg pa mi je bas velika. Moze I zamena za manju. Cena 100 eur. Za zamenu dogovor obostran. Jakna je nosena u zimskom period, ima I postavu. I to neznaci da nije nosena jer sam aktivan I zimi. Leti nosim mesh kratku RST I ona je na prodaju ali u drugom postu kao I jednodelno kisno odelo Bering Nema apsolutno nikakvih ostecenja sto se moze videti na fotkama. Ima luftere sa prednje strane na ramenima I na prevojina izmedju grudi I pazuha, kao I sa zadne strane medju pleckama. ima duplo zakopcavanje, podesavanje u struku, pa I u kuku. Ja sam imao 130 kg I nije mi bila tesna. Depovi sa spoljne strane na grudima, na bokovima Depovi sa unutrasnje strane jedan za telefon jedan za novcenik ili dokumenta. I na postavi postoje djepovi istovetni kao na jakni. I na ledjima ima dep prilocno sirok od struka na nize. Od zastite postoje protektori (neka guma je u pitanju) na poziciji ramena I laktova. Postoji I dzep/mesto za protector koji bi se stavio na ledja. Ima reflektujuce elemente na grudima ledjima I rukavima. Veoma dobra jakna I popularna u Austriji I Nemackoj. Na kisi slabog inteziteta je ok ali na pljusku je nisam probao nosio sam jednodelni kisni kombinezon . Spolnji dzepovi vodonepropusni. Proba I slanje dogovor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Maj 19, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan 75 evropskih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 467 Napisano Maj 19, 2016 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Aj izmeri ako ti nije problem duzinu rukava od ispod pazuha pa do kraja rukava. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Maj 19, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan 57 cm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Mart 9, 2017 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan spustena cena na 50 e. jakna nije nosena od objave oglasa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...