badzabajker 89 Napisano April 10, 2016 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Potreban okrugli far za Bandita 1200 ne znam da li paše od nekog drugog modela. Može prodaja ili zamena za nešto moto opreme ili mob. 063/8282-122 Sent from my LG-D802 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1971 Napisano April 10, 2016 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan vijao i trazio da kupim, nema nema nema, i kad se pojavi traze 100+e...nesto nize cene su ti na ebayu, no ako platish carinu i shiping izadje vise...alternativa je okrugli far sa aliexpessa za 20ak e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano April 10, 2016 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan OK imaš neki određeni za preporuku ? Sent from my LG-D802 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1971 Napisano April 10, 2016 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ja sam posle par meseci bezuspesne potrage za originalnim naleteo na far od MT03 i sredjivanje bandita mi otishlo u drugu stranu u odnosu na prvobitan plan. Vidi u sam svoj majstor temu "tansformacija bandita iz S u N "...drugar Nile je narucio taj far jer isto nije mogao da nadje u Srbiju za neku normalnu cifru, i kaze da je prezadovoljan farom... kucaj na aliexpessu "round headlight motorcycle", imash vise fela i modela... to je najjetinija alternativa ako ti ne naleti povoljan original... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano April 10, 2016 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam to, probaću neki originalni ne mora od Suzukija samo da he iz Japana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano April 11, 2016 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan Jel pao nekom na pamet far od scarabea? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano April 11, 2016 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš iskustva sa njim ili samo predlažeš? Sent from my LG-D802 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano April 11, 2016 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan Jeftin je a izgleda ok i sija odlicno,treba da imam jedan pa mogu da ga islikam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano April 11, 2016 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nije teško bilo bi lepo ... Sent from my LG-D802 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano April 13, 2016 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Rešen far, hvala svima na pomoći, sad imam na prodaju far koji sam skinuo sa motora, okrugao kinez radi pali ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano April 13, 2016 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my LG-D802 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...