Jump to content

Moto Zajednica

Motor mi slabo ide

Recommended Posts

• U prolazu, 41 postova

Pre nedelju dana sam skinuo filter vazduha oprao ga i vratio ali nisam ga lepo vratio i imao je fals vazduh i nije hteo da ide,to sam namestio i isto je isao kao i pre.I posle ja msm sutradan poceo da gubi snagu na uzbrdici tj nece da uhvati 2 rezonu i pada brzina pada,pada i motor se ugasi.Povucem vakum i on upali,sta mu je ?? :/

I ponekad ujutru nece da upali moram da vucem vakum.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2753 postova
  • Motocikl: GPZ 500 Street Twin

Pre nedelju dana sam skinuo filter vazduha oprao ga i vratio ali nisam ga lepo vratio i imao je fals vazduh i nije hteo da ide,to sam namestio i isto je isao kao i pre.I posle ja msm sutradan poceo da gubi snagu na uzbrdici tj nece da uhvati 2 rezonu i pada brzina pada,pada i motor se ugasi.Povucem vakum i on upali,sta mu je ?? :/

Šta povučeš, kakav vakum?

• -+-, 1005 postova
  • Motocikl: Yamaha ♥

Verujem ti Kimi da si na muci zbog problema i voleo bih da mogu da ti pomognem, ako nista vise onda zato sto me je tvoj opis problema brate nasmejao do suza ...

Ali ja te iskreno nista ne razumem osim da to motorce nece da ide na uzbrdici...a to moze biti zbog vise stvari...predpostavljam da je problem u karburatoru...

ono crevce sto ide u vakum 

Izvinićeš ali termin "povučem vakum" malo zbunjuje, ajd pretpostaviću da je u pitanju vakum slavina, crevcetom povezana sa karburatorom na priključak sa strane gdje se karburator spaja sa usisnom granom, jel? I skineš crevo i "povučeš" vakum na tu slavinu i motor pali, znači ili ti vakum crevo pušta negdje između karba i slavine, ili ti slavina ne valja

Pa to sta je tu nejasno,skinem ga sa karburatora povucem ustima i on upali nije crevo busno,vrv se sjebala slavina ??

Ako crevo nije oštećeno ili ispucalo, nema šta bit nego slavina, mada mi čudno da kada povučeš ustima vakum ona ipak radi. Probaj prvo da staviš novo crevo, jeftino je a svejedno je potrošna stvar, pogotovu na kinezu. Bilo koja prodavnica autodjelova bi trebala da ima crjevo tog presjeka

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja