Stile 499 Napisano April 9, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Posto mi je Osijek na sat vremena od mog mesta ,pozvao sam Servis Pardon i dali su mi predlog za ove 4 gume za moj motor ?Pa da cujem vas savet koje da izaberem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano April 9, 2016 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Metzeler Z6 - guma starije generacije (kao i sve gorepomenute) lepo drži u svim vremenskim uslovima, dugo traje, i od početka od kraja ekspoatacije ima ista svojstva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano April 10, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Michelinka je 110e ostale su 115e ,ovo su cene za zadnju gumu 160 60 17. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamiroslav 149 Napisano April 5, 2017 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Paraćin Motocikl: Hyosung GV 650 EFI 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je prednja guma Bridžston sport-turing 120-70-18. Nova. Da li neko zna ko u Srbiji prodaje Bridžston gume za motore? Našao sam sajt GumeLider. Ima li još koji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...