Milan 993 7 Napisano April 7, 2016 U prolazu, 66 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko imao iskustva sa ovom jaknom, koža je u pitanju? Hvala. Sent from my C6903 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano April 7, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Ovo i mene zanima. I generalno, kakva su iskustva sa A pro jaknama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankor 41 Napisano April 7, 2016 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Biće uskoro :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam model Horizont i generalno sam zadovoljan. Udobna je, kvalitete izrade je solidan i za ovih godinu dana nisam imao problema sa njom. Poseduje termo uložak (koji se može ukloniti) i kišnu postavu. Imam zamerku na kišnu postavu koja se ne skida (kao na primer kod nekih Modeka modela koje sam imao prilike da vidim), što bi mi izuzetno značilo u letnjim mesecima, jer mi je tada pretoplo u njoj. Da se ta postava skida, bila bi ovo jakna za sve sezone, ovako je pogodna za hladnije i prelazno vreme, ne i za leto. http://www.a-pro.com/collezione.aspx?L=4&Cat=Textile%20jacket&SottoCat=Textile%20Jackets%20Touring&Mod=HORIZONT&Col=BLACK&Art=HORIZOBLAC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan 993 7 Napisano April 7, 2016 U prolazu, 66 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ova Flanger koju sam video, kod nje se skida postava. Merkam je već duže vremena ali rekoh da proverim pre nego kupim. Sent from my C6903 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 820 Napisano April 7, 2016 Zainteresovan, 784 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ko prodaje Apro? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 905 Napisano April 7, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2087 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Msm da Maxmoment ima njihovu opremu. Proveri na sajtu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan 993 7 Napisano April 7, 2016 U prolazu, 66 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam video u Maxmoment-u :-) Sent from my C6903 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 24, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posle više godina kakva su iskustva sa ovim brendom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6932 Napisano Novembar 25, 2023 Drug član, 1987 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bas odusevljen, dzepovi brzo popucali, jakna posle dve zime izgleda kao da je nosena deceniju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 25, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan kolko si je nosio jer meni treba samo za hladno i to oko 15 stepeni Promenio Novembar 25, 2023 član sasa ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 25, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Sharky - Alex je napisao: Nisam bas odusevljen, dzepovi brzo popucali, jakna posle dve zime izgleda kao da je nosena deceniju kolko si je nosio jer meni treba samo za hladno i to oko 15 stepeni jer kad je hladije slabo vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 25, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Konkretno me zanima a pro storm turing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6932 Napisano Novembar 25, 2023 Drug član, 1987 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, sasa ns 1 je napisao: kolko si je nosio jer meni treba samo za hladno i to oko 15 stepeni Nosio samo zimi i to uglavnom po gradu, za leto koristim drugu jaknu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...