mrle 8463 Napisano April 18, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan čini mi se da imam ulju pumpu za gpz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1638 Napisano April 18, 2016 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ideju u vezi ovog ventilatora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8463 Napisano April 18, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan moguće da nema dovolno vode ili ima vazdušne čepove, pa kada se vozi vruća voda ne dolazi do termostata i ne pali ventilator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8463 Napisano April 18, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan kažeš da je motor stajao 10 godina. Da li si mu posle tolikog stajanja zamenio ulje, antifriz i filtere? Kupio dve ganc nove odgovarajuće svećice? Stavio akumulator po njegovoj specifikaciji (14Ah)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1638 Napisano April 18, 2016 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Nisam samo antifriz dirao jer mi je prethodni vlasnik rekao da je sipao, ali izgleda da jeste sipao ali samo destilovanu vodu. Planiram onaj plavi sto kupujem za punta da mu sipam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 511 Napisano April 18, 2016 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Može biti dihtung glave.Bolje odnesi majstoru da pogleda, Na kraju ćeš ga zaklati tako.Ako ti okrene ležaj radilice, biće laku noć. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1638 Napisano April 21, 2016 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Lociran problem, otkinut sraf na osovini elise vodene pumpe, ima li neko ideju da li se ova osovina nekako skida bez otvaranja masine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 21, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan odvija se,sam ti je to kontra navoj,i izadje ulje, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1638 Napisano April 21, 2016 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan odvija se,sam ti je to kontra navoj,i izadje ulje, Hvala Bokilicu, sjajna vest za mene, pretpostavljam da moze da se obori motor na levu stranu da ne istacem ulje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1638 Napisano April 21, 2016 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Samo da proverim a li smo se razumeli, ova osovina se odvija u desno? Trebao bi da je odnesem strugaru kako bi napravio breyon na vrhu. Ja malo pokusao, hvata je 8 mm kljuc ali mi ne deluje kao da hoce da se odvije, pokrece se cela masina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1638 Napisano April 21, 2016 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Okrece se unutra, ne mogu da odvijem, ubacio sam u brzinu i nista nisam dobio, ne znam kako da blokiram da se ne okrece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 21, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa tako se skida,zasto nece neznam al se odvija,kontra navoj je,uzmi francuski kljuc dobro stegni.pa klepi po njemu /po kljucu\ tako probaj,jer ti treba mometum da preneses na sraf to jest osovinicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1638 Napisano April 21, 2016 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Tek iz treceg pokusaja i to malo jace sam morao da ga klepim. Hvala Bokilicu, dugujem pice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 22, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pitaj,treba da ozivis motorce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8463 Napisano April 22, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Tek iz treceg pokusaja i to malo jace sam morao da ga klepim. Hvala Bokilicu, dugujem pice. Boki voli i krilca. Sredi makinu pa da častiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1638 Napisano April 22, 2016 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Ali krilca su puna holesterola, to nije dobro za majstora, posle mu se muti vakumetar pa vidi dve kazaljke... :-) Salim se, cekam Bokilica da krene ka SV, tamo treba da se vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...