shorvat 0 Napisano Mart 22, 2008 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat , dva na Dorcolu ,raskrsnice ulica Cara Dusana i Kralja Petra , kod Hyundai-jevog salona , desio se sudar taksija i motora . Motor je žestoko razbijen . Zna li neko šta se desilo sa motoristom , kako je prošsao , pošto ga nisam video na mestu udesa ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Mart 22, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Opet? Pa ovo je strasno vise postalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomlaMKOGANJ 2 Napisano Mart 22, 2008 U prolazu, 18 postova Lokacija: ugljevik Motocikl: honda silver wing 500 Prijavi odgovor kao problematičan DOKLE VISE MAJKU MU!!! PA POBICE NAS KO MRAVE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Mart 22, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat , dva na Dorcolu ,raskrsnice ulica Cara Dusana i Kralja Petra , kod Hyundai-jevog salona , desio se sudar taksija i motora . Motor je žestoko razbijen . Zna li neko šta se desilo sa motoristom , kako je prošsao , pošto ga nisam video na mestu udesa ? Nadam se da je vozač živ i zdrav! Protiv malera, a dok se ne sazna šta se desilo i dok se ne potvrdi da je neko nastradao, ova tema, majstore, spada u motoriste na drumu! Nemojte nas štrecati!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shorvat 0 Napisano Mart 22, 2008 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Narano , daj Bože da je živ i zdrav ... izvinjavam se zbog postavljanja teme u pogrešan podforum ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 22, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a nije ni pocela sezona,,ma samo da vozac bude ziv i zdrav, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Mart 22, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Sada su javili da je na urgentnom i da je reanimiran! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Mart 22, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da se taksista isparkiravao ??? , a motorista se kretao velikom brzinom (standardno svaljivanje krivice na bajkere). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Mart 22, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi je javio drug, kaze da je cuo na vestima za taj sudar. Koliko je on razumeo, covek je vozio neku yamahu i nije nosio opremu, ali nisam siguran za ove informacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Mart 22, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Na Dnevniku javise da je decko poginuo! Kazu nije imao kacigu, kretao se velikom brzinom, a taxista se isparkiravao... A zar je to sad vazno?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Mart 22, 2008 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan e Jbg... pa dokle više... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Mart 22, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Nije potvrdjeno, zna se da je na reanimaciji, nadamo se da ce preziveti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 22, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam i ja taj dnevnik i rekli su da je reanimiran na urgentnom ne da je preminuo... takodje su najavili vecu kontrolu policije u dolazecem periodu kao i strogo kaznjavanje voznje izmedju automobila u cilju izbegavanje guzve... kategorisu kao opasnu voznju ili tako nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 22, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa oni sve kontrolisu,,samo ne ono i one sto treba da kontrolisu,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Mart 22, 2008 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Uzas. Evo i mene malo da se ukljucim, davno nisam bio aktivan u moto delu foruma zbog razloga poznatih starim clanovima. Elem, pamet u glavu, vozaci kola nisu duzni da pretpostave da motorciklisti i skuterasi jure izmedju njih 100 kmh. Navikavaju se, to je ok, razidju se i sami kada nas vide u retrovizoru, malo su omeksali i navikli se, ali ipak, treba vremena. Motorcikli su mocne masine i ne treba pretpostavljati da ce sve biti u redu, nazlost,noge , ruke i ostali delovi tela su nam potpuno izlozeni, treba pretpostavljati da nas ne vide i da ce da nas sendvicuju nenamerno jer ko zna u kom pravcu bulje. O namernom i ne zelim da govorim. U evropi su navikli, pa cak i ostavljaju mesto na pocetku kolone na semaforu za dvotockase, kod nas, ima vremena. Zato pamet u glavu. Ima idiota i u nj. i u nasim redovima. Pazljivo treba da vozimo, da se drzimo sredine ili leve strane trake zbog isparkiravanja, da gledamo 200 a ne 20m unapred itd itd.... ...i sam sebe podsecam sada..... :o Oprostite na opsirnom tekstu, mozda mu je bilo mesto u drugoj rubrici,...uvek se najezim u takvim situacijama...uvek se setim Andreja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vexpopuli 5 Napisano Mart 22, 2008 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan uf, ja juce konacno kupio svoj prvi motor i danas ovo na dnevniku, jezivo... valjda ce se decko izvuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Mart 22, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zato pamet u glavu. Ima idiota i u nj. i u nasim redovima. Pazljivo treba da vozimo, da se drzimo sredine ili leve strane trake zbog isparkiravanja, da gledamo 200 a ne 20m unapred itd itd.... . TAKO SAM I JEA DRZAO DESNU STRANU ALI COVEK 1994 GODINE NAMOTA DA UDJE U DVORISTE I JA GA POGODIH PO SRED PREDNJEG TOCKA. MA PO GRADU MORA MNOGO POLAKO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Mart 22, 2008 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Mart 23, 2008 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Zato pamet u glavu. Ima idiota i u nj. i u nasim redovima. Pazljivo treba da vozimo, da se drzimo sredine ili leve strane trake zbog isparkiravanja, da gledamo 200 a ne 20m unapred itd itd.... . TAKO SAM I JEA DRZAO DESNU STRANU ALI COVEK 1994 GODINE NAMOTA DA UDJE U DVORISTE I JA GA POGODIH PO SRED PREDNJEG TOCKA. MA PO GRADU MORA MNOGO POLAKO. leva ne desna..mada nebitno, mozda nisi pazljivo procitao, a i ako jesi, vrebaju metalne kante sa svih strana..... Dobro je dok ne pocnemo SAMI MEDJU SOBOM DA SE sudaramo..... Taksare su zlo na putu, ja naravno ne generalizujem, ali imaju ustaljene lose navike ponasanja , u koje nazalost ulaze iznenadna kocenja, polukruzno okretanje preko pune linije i oslonac licem za moto kacigu u naletu pri svadji i raspravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Mart 23, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Generalno stalno nas okrivljuju,izbacuju lazne informacije. Zasto bi taksista koji se isparkirava bio kriv, najlakse je reci motorista vozio brzo. Trebalo je ipak da se malo motoristi okupe tu, jel kad taksistu neko udari svi taksisti su tu i podrzavaju kolegu. Treba malo da i mi naucimo od njih i da se skupljamo na licu mesta ( svako u svom gradu) tako cemo izazivati paznju a na neki nacin i vrsicemo pritisak na sve ucesnike u saobracaju da obrate malo paznju. Tj "Nemojete se kaciti sa nama nece izaci na dobro". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Diablo666 0 Napisano Mart 23, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: Zvezdara :) Prijavi odgovor kao problematičan mislim da sam u nekoj drugoj temi to vec predlozio ... podrzavam ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Mart 23, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ma pustite ta razmisljanja za drugi put!!!Sta je sa momkom, zna li ko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Mart 23, 2008 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čitam u Novostima da ima prelom obe ruke i slomljenu karlicu... Znači- živ U tekstu tvrde da je išao velikom brzinom i pogodio desno krilo taksiste sa Fiat Stilom koji je radio polukružno. Momak je Dušan Marić (34), vozio je R1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shorvat 0 Napisano Mart 23, 2008 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na mestu ,gde je stajao taksi posle udesa, je puna linija ... polukružno preko pune linije !!! To su cinjenice i stvari koje sam video na licu mesta ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Mart 23, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan I da to je najvaznije-da je on ziv,povrede se lece ali trauma ostaje!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...