Marphi 1138 Napisano April 5, 2016 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da nema veze sa moto svetom,ali ,da li mozda neko ima da proda/ponudi neki tobogan za decu?Visine nekih +- 120cm.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milx 129 Napisano April 5, 2016 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na Kupijem P. tamo imas od igle do lokomotive! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano April 5, 2016 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Trazio sam i nasao poneke ali mi se nisu svideli a i bolje da dam pare nekom odavde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano April 5, 2016 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih i ja jedan, na KP ima onih zlih, plasticnih Kineskih. Za unuke bih nesto bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano April 5, 2016 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa upravo to...Nasao sam u Uradi sam,bez stepenista (kakav mi i treba) ali mi ta plastika ne uliva nadu da ce to trajati...Da li mozda ima nekog iz Stare/Nove Pazove da nam kaze da li oni plasticari iz njihovog kraja imaju nesto valjano? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano April 5, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam do sada uradio dvadesetak komada.U poslednje vreme slabije ima narudzbi,uglavnom je problem za transport.Evo kako igleda toboganAko ima vise zainteresovanih moze se uraditi a cena transporta razdeliti tako da bude povoljnije.Visina je 130cm,duzina klizalista oko 300cm.Tobogan je ceo metalni,jedan primerak decurlija iz komsiluka i moj klinac koriste vise od 4god. i za sada ne pokazuje znakove zamora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano April 5, 2016 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih pravio klincu kucicu na drvetu na koju bih naslonio tobogan tako da mi nisu potrebne merdevine...Ali,koja cena bi bila za ovakav tobogan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano April 5, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cena ovakvog bi bila 11000din,mozese uraditi i bez stepenica cena za tajdeo je 9000din.A ima i varijanta sa skidanjem stepenica.Tobogani su komplet od metala,zasticeni osnovnom bojom i obojeni u boju po izboru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrashSm 179 Napisano April 6, 2016 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Sremska Mitrovica, Lacarak Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :) Prijavi odgovor kao problematičan Pratim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 120 Napisano April 9, 2016 U prolazu, 73 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar pravi poliesterske koji izgledaju ovako dužine 4m, cena novog je 150 eura Ako ima zainteresovanih javite se na pp za kontakt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1996 Napisano April 9, 2016 Drug član, 966 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih pravio klincu kucicu na drvetu na koju bih naslonio tobogan tako da mi nisu potrebne merdevine...Ali,koja cena bi bila za ovakav tobogan?drugar je cerkici odradio bash to, kucjica na drvetu i dodao tobogan...pitacu ga gde je pazario i da mi slika kucicu i tobogan, pa prosledim info ovde...edit, nasao sam mu sad slike na njegovom FBu, nije bas kucica na drvetu, ali tako nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano April 9, 2016 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto slicno bih i ja pravio,samo sto bi dva drveta iskoristio kao stubove...pitaj pa javi...hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...