bosnjak 195 Napisano Jun 18, 2016 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan sezona pocela motor stoji GREOTA morao sam danas da malo provozam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Jul 3, 2016 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno i dalje moze dogovor moze i na rate Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Jul 10, 2016 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan kupcu na poklon i HD mat crna jet kaciga maltene nenosena kupljena kad i motor u trionu cena nove kacige sa popustom je sad oko 190e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Jul 15, 2016 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan up 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Jul 16, 2016 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan 8799e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Jul 22, 2016 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan moze zamena za CRF1000 i doplata po dogovoru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Avgust 6, 2016 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan up up Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Avgust 14, 2016 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan 8790e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Avgust 21, 2016 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan 8700 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Avgust 23, 2016 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan HITNO ostala jos samo jedna africa prodace se nije red nova cena 8500 samo za forumase Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Septembar 2, 2016 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan opaaa jos malo pa nestalo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Septembar 8, 2016 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan jbg prodata CRF1000 moze zamena za varadera 1000 od 2006 i mladji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Septembar 12, 2016 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan moze i u dinarima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Septembar 18, 2016 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan drugari ispala mi je kupovina dela kuce gde zivim tj. da ne objasnjavam mnogo do kraja meseca moram da resim to stambeno pitanje samim tim i lova je hitna tako da cena ide dole nova cena harlya je 8200 do kraja meseca to je cena samo za ljude ovde na forumu na oglasima necu menjati pa kako bude posle 01.10. moracu da podizem kredit tako da se cena vraca na staro eto sjajne prilike za ljubitelja ovog motorcikla pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Septembar 21, 2016 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan do kraja nedelje ili pocetkom sledece dolazim kombijem do bg tako da ukoliko se kupac nalazi u tom pravcu dobija besplatan prevoz do kuce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Septembar 30, 2016 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan kakve sve kombinacije zamene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Octobar 6, 2016 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan ode malisa sad vozimo GOLEME zverke moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Octobar 7, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan ode malisa sad vozimo GOLEME zverke moze lockJel se već zna koja zverka, il će gi tražiš?A btw, tako mi žao što su mi male one Icon El Bajo, nemaš pojma. Ljudi nisu svesni kolko su to dobre čizme. Inače da pohvalim gosn Bošnjaka, veoma korektan kao trgovac, poslao čizme, meni male, čovek mi vratio pare. Imao sam potrebu da napišem ovo jer danas se sreću kojekvi prodavci, trgovci, a kolega Bošnjak za svaku pohvalu. Sretno i tebi sa novim motorom, i kupcu sa HD! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Octobar 7, 2016 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan ode malisa sad vozimo GOLEME zverke moze lockJel se već zna koja zverka, il će gi tražiš?A btw, tako mi žao što su mi male one Icon El Bajo, nemaš pojma. Ljudi nisu svesni kolko su to dobre čizme. Inače da pohvalim gosn Bošnjaka, veoma korektan kao trgovac, poslao čizme, meni male, čovek mi vratio pare. Imao sam potrebu da napišem ovo jer danas se sreću kojekvi prodavci, trgovci, a kolega Bošnjak za svaku pohvalu. Sretno i tebi sa novim motorom, i kupcu sa HD! brate hvala na ovakvom komentaru dugujem pice kad se vidimo i dace Bog upoznamo licno inace zverka je HD softail de lux iz 2006 god sa napucanom opremom do 00 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...