Beban 7 Napisano Mart 30, 2016 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd,Vozdovac Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav da li neko zna gde kupiti 5-6XL pantalone za neku normalnu cenu?Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 30, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda znam ja 061 255 655 0 Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beban 7 Napisano Mart 31, 2016 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd,Vozdovac Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Nemaš Lucky probali smo sve sem ako nisi doneo novu neku robu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8343 Napisano Mart 31, 2016 Solo Rider, 3196 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Na sajmu IXS u BSZ za 160€ nove ako to možeš da smatraš normalnom cenom, ali pošto sam hteo da kompletiram sa jaknom koju sam isto kod njih kupio i bio prezadovoljan nije mi bilo žao para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 5, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedne nove , kupio sam pre nekoliko godina za sebe, al su mi velike ( racunao da ih skratim i mozda suzim i tako ostalo ). Potrazicu ih i premeriti, pa ako odgovaraju - pricacemo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano April 7, 2016 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi da li ti ovo igra, posto si u Bgd-u možeš i da probaš. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/63404-prodajem-farmerke-sa-protektorima/ Za cenu ćemo se dogovoriti, nema problema. Samo da znaš, od kada sam ih oglasio, nisam ih nosio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...