rboban 1041 Napisano Mart 29, 2016 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Kao gladijator recimo ali za donji deo tela. Zgodno za enduro ili mountin bike. Novo, kupljeno na ali ekspresu, ali stiglo kasno za Taru... A i promenio sam tip motora, tako da stoji... Cena 30€ koliko je i placeno. Velicina XXL ali po meni je to pravi XL. I detalji... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Mart 29, 2016 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Naravno podrazumeva se da se nosi ispod pantalona, ali da napomenem sa ne bude zabune... A od zamene moze neka tank torba ili slicno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 30, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Boki, dokle se rasteze precnik pojasa i butke...za mene pitam, znas da me tu ima Izvini ako te smaram sa glupim pitanjima... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Mart 31, 2016 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Premericu, nije problem druze! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...