Vidza 0 Napisano Mart 28, 2016 U prolazu, 3 postova Motocikl: Suzuki Gsx-r 600 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari da li mozda znate gde mogu da kupim komplet instalaciju ili da mi neko prekontrolise i poveze moju za neke normalne pare...?...Stoji mi motor 2 godine i ne mogu da resim to.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 28, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Tesko ces ovde naci da ima to. Treba ti dobar autoelektricar i sema instalacije za tvoj motor i da ti se to sredi. Problem je to sto nasi autoelektricari to retko rade jer tu ima puno posla i oduzima dosta vremena za koje na automobilima uz manje posla mogu vise da naplate ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidza 0 Napisano Mart 30, 2016 U prolazu, 3 postova Motocikl: Suzuki Gsx-r 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da si upravu... .....Fala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DejanJ1973 0 Napisano April 4, 2016 U prolazu, 1 post Lokacija: Grocka Motocikl: Triumph t595 daytona Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem se u motocikle ali ako instalacija pasuje od triumph Dejtone 595 ja je slučajno imam, takođe još raznih delova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...