KLE info? 0 Napisano Mart 21, 2016 U prolazu, 1 post Lokacija: Banjaluka Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me KLE 96 g.p. 72 000 km na satu. Fino radi i vuče. Može li se računati da će još dugo bez većih problema,naravno uz održavanje kao i do sada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3065 Napisano Mart 21, 2016 8-bit, 1893 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan To ti niko ne može reći. Kupovina motora je delimično i kocka. Ja sam vozao KLE-a 93. god. sa verovatno više km od toga i nisam imao nikakvih problema. Mana im je magnet koji zna da se razleti, ali retko. Može da se stavi od novijeg tipa, koji nema taj problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Mart 21, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Taj magnet je na GPZ-u zamenjen 1994. godine, kada je na KLE ne znam. Posto je ovaj 1996. mozda je vec i zamenjen. Ako se nije razleteo sa 72 hiljade nece ni onda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 21, 2016 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Znam za nekoliko motocikala sa tom mašinom koji su prešli dobro preko 100.000, a mislim da trenutno rekord drži neki lik sa neđe oko 200.000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 133 Napisano Mart 21, 2016 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: U najavi Prijavi odgovor kao problematičan Pre koji dan sam gledao GPZ sa navodno pravih 88.000 i tako je i delovao, bio je ko casa, videlo se da ce sa lakocom da predje jos mnogo. Ako je odrzavan motor nije mu to neka kilometraza, ne sekiraj se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5081 Napisano Mart 29, 2016 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga imao dvije godine, uvijek mu je bila vatra, nisam imao većih problema. Nedavno mi je prijatelj kupio KLE vozao ga mjesec dana i prolupa mu mašina. To se ne može lako znati, jedino mjeriti kompresiju i pritisak ulja, a ko to radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8651 Napisano Mart 29, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan vozio sam GPZ osam godina. prodao sam ga , na satu je imao 70+ hiljada. NIkad me nije ostavio na putu. Ali sam mu dušu vadio. Dok je DrBane prodao svog, a bio je kao čaša sa isto kilometražom 70+. Dodao bih da se sam gpz više vrti, ima više konja. Znači, više se i troši mašina. Moj iako tako vožen, nije trošio ni malo ulja od zamene do zamene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5081 Napisano Mart 29, 2016 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan I KLE se vrti žestoko, do 11.000 i ide super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3065 Napisano Mart 29, 2016 8-bit, 1893 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Super se mi ispričali, a od pokretrača teme ni traga ni glasa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...