Silvester96 0 Napisano Mart 19, 2016 U prolazu, 13 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Sprint prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imam MZ ETZ 250 i nece da puni,kako da proverim da li dinama puni?da li je potrebno da ima lampicu u obrtomer satu da bi punio ?na dinami su cetkice dobre proveravao sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1050 Napisano Mart 19, 2016 Drug član, 554 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Izmeriš napon akumulatora kad ne radi motor i posle kad ga upališ. Treba da bude veći kad je upaljen. Sent from my Ei Niš 4345 G Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shandoo 14 Napisano Mart 19, 2016 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Voždovac, Beograd Motocikl: Suzuki SV 1000 S Prijavi odgovor kao problematičan Iskoristicu temu da ne otvaram novu. Povezujem struju po ovoj semi na ETZ-u i sve je manje vise na mestu ali automat za zmigavce ima tri nozice pa ne znam koja je koja i na sta se povezuje treca. I da li je vazno koji se kontakt na bobini gde povezuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Mart 19, 2016 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Imas dve vrste automata, elektronski, gde se treca nozica povezuje sa masom i obican gde se treca nozica povezuje sa kontrolnom lampicom. Izvodi na bobini morajubiti povezani kako treba. Najlakse da nadjes na netu koji brojeve u auto elektrici, sta znaci iliti gde se koji broj vezuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Mart 19, 2016 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je crveno crna na X a plavo crna na L a P mi je slobodno. Imam okrugli automat onaj najjeftiniji. Sad ne znam kako su kod tebe oznake. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shandoo 14 Napisano Mart 20, 2016 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Voždovac, Beograd Motocikl: Suzuki SV 1000 S Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je crveno crna na X a plavo crna na L a P mi je slobodno. Imam okrugli automat onaj najjeftiniji. Sad ne znam kako su kod tebe oznake. To je otprilike to. Probacu tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shandoo 14 Napisano Mart 22, 2016 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Voždovac, Beograd Motocikl: Suzuki SV 1000 S Prijavi odgovor kao problematičan Brckah po forumu ali ne mogu da nadjem. Od cega moze da se iskoristi automat za zmigavce na ETZ-u? Inace, struja odradjena uspesno u vecoj meri. Ostalo da se izvede kabl na prekidac od prednje kocnice i da se montira automat posto je stari crkao. Ostalo cu treba da isproveravam jos jednom i da malo ususkam da ne dodje do nezeljenih spojeva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 22, 2016 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan treca nozica automata ide na masu! Tipa 49 + 49a prekidac i 36 - Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shandoo 14 Napisano Mart 22, 2016 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Voždovac, Beograd Motocikl: Suzuki SV 1000 S Prijavi odgovor kao problematičan treca nozica automata ide na masu! Tipa 49 + 49a prekidac i 36 - Hmmmmm. Mozda zbog toga ne da radi. A mozda smo ga i sprzili. Cu proverim danaske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silvester96 0 Napisano Mart 22, 2016 U prolazu, 13 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Sprint prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Gde da se prikopca auto glinerica dole na altelnator da bi video da li proizvodi struju?...cetkice na motoru su dobre,ostavio sam samo jednu Zelenu zicu na kondenzatoru da bi mogao da upalim motor a sve sam ostale otkacio ,auto lampica nigde ne sija ni na jednom kontaktu,ne znam sta bi to onda moglo biti ?,i da stavljao sam drugi komplet stator i opet nema struje da li je moguce onda da je rotor u kvaru ili mozda ja nisam dobro gledao sa auto glinericom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 22, 2016 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Gde da se prikopca auto glinerica dole na altelnator da bi video da li proizvodi struju?...cetkice na motoru su dobre,ostavio sam samo jednu Zelenu zicu na kondenzatoru da bi mogao da upalim motor a sve sam ostale otkacio ,auto lampica nigde ne sija ni na jednom kontaktu,ne znam sta bi to onda moglo biti ?,i da stavljao sam drugi komplet stator i opet nema struje da li je moguce onda da je rotor u kvaru ili mozda ja nisam dobro gledao sa auto glinericom ? A mozda ti je pogresno nesto povezano?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silvester96 0 Napisano Mart 22, 2016 U prolazu, 13 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Sprint prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Gde da se prikopca auto glinerica dole na altelnator da bi video da li proizvodi struju?...cetkice na motoru su dobre,ostavio sam samo jednu Zelenu zicu na kondenzatoru da bi mogao da upalim motor a sve sam ostale otkacio ,auto lampica nigde ne sija ni na jednom kontaktu,ne znam sta bi to onda moglo biti ?,i da stavljao sam drugi komplet stator i opet nema struje da li je moguce onda da je rotor u kvaru ili mozda ja nisam dobro gledao sa auto glinericom ? A mozda ti je pogresno nesto povezano?? Ali trebalo bi dole na altenatoru kad upalim motor i kada sa autoglinericom(lampicom) dodirujem kontakte da sija, ali kod mene nista pa zato sada ne znam do cega bi moglo biti da motor ne pravi struju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 22, 2016 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ali trebalo bi dole na altenatoru kad upalim motor i kada sa autoglinericom(lampicom) dodirujem kontakte da sija, ali kod mene nista pa zato sada ne znam do cega bi moglo biti da motor ne pravi struju ? Ne moze da sija... kad pogresno spajas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silvester96 0 Napisano Mart 22, 2016 U prolazu, 13 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Sprint prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ali trebalo bi dole na altenatoru kad upalim motor i kada sa autoglinericom(lampicom) dodirujem kontakte da sija, ali kod mene nista pa zato sada ne znam do cega bi moglo biti da motor ne pravi struju ? Ne moze da sija... kad pogresno spajas... Sve je fabricki spojeno,nego mene interesuje gde da se prikopca autoglinerica dole na altenatoru da bi svetlila?,na altenatoru je trenutno jedna zica zelena prikopcana zbog varnice da bi mogao motor da radi problem je sto ne pravi struju tj radi samo dok ima struje u akumulatoru,on mora da pravi struju dole na altenatoru a posle cu lako povezati sta treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Mart 22, 2016 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Alternator ce mozda praviti struju ako mu dovedes napon sa akumulatora na pobudni namotaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 22, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan fali mu pobuda i nece praviti struju dok nedobije pobudu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Mart 22, 2016 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Pobudni kalem je na regleru (odozdo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 22, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sa donje strane alternatora ti idu tri crne zice ( faze ), a ona braon zica ide gore desno, a plavo zelena dole desno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 23, 2016 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Sve je fabricki spojeno,nego mene interesuje gde da se prikopca autoglinerica dole na altenatoru da bi svetlila?,na altenatoru je trenutno jedna zica zelena prikopcana zbog varnice da bi mogao motor da radi problem je sto ne pravi struju tj radi samo dok ima struje u akumulatoru,on mora da pravi struju dole na altenatoru a posle cu lako povezati sta treba Sa donje strane alternatora ti idu tri crne zice ( faze ), a ona braon zica ide gore desno, a plavo zelena dole desno. evo objasnio ti covek! Ne moze alternator da radi ako nema pobudu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silvester96 0 Napisano Mart 23, 2016 U prolazu, 13 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Sprint prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam onu lampicu sto stoji u obrtomer satu za kontakt da li je to neophodno da ima da bi motor punio ?,a dole na altenatoru je sve tako povezano kao gore sto je navedeno u postu ali motor i dalje ne puni...nego nije mi jasno sad sto je NIKI napisao "Altenator ce mozda praviti struju ako mu dovedes napon sa akumulatora na pobudni namotaj" ?,gde je taj pobudni namotaj ?,ako je pobudna lampica odakle idu zice na tu crvenu kontakt lampicu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 23, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan A da ti odes lepo kod nekog ko se razume 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shandoo 14 Napisano Mart 23, 2016 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Voždovac, Beograd Motocikl: Suzuki SV 1000 S Prijavi odgovor kao problematičan Hehe. Ko zna čemu služi zelena žica. Od kog auta može da se iskoristi automat zmigavaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Mart 23, 2016 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je najjeftinije neki okrugli sto sam nasao u auto radnji i veoma dobro radi posao. Povezan je kao sto sam ti i predhodno napisao, sad jedino da se razlikuje struja od ETZ 150 i od ETZ 250, mada ne bi trebalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 627 Napisano Mart 23, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Ja stavio od traktora.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 23, 2016 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan yuga.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...