redoran 73 Napisano April 9, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan hoce li biti organizovan neki polazak iz BG-a ima nas par koji bi isli isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 14, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kolko sam saznao ulaz je 350din vazi za sva 3 dana,,e sad nije provereno ali sam na net u video,,verujem da ce biti strava,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano April 14, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Baš su pogodili kad će da prave skup. Otvaranje na Veliki petak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 14, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma steta ima i u smederevu skup i u maijlovcu :-[,,pa prosto da nemozes da se odlucis gde da ides Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano April 14, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje na sva tri pa kud pukne.Doduse samo ce zadnjica da pukne ali ostalo ce sve da bude veselo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano April 18, 2008 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko iz Mitrovice i okoline da bi isao, al' ne puno brzo, ja bih al' nemam sa kim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano April 21, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I jel pada neki dogovor za Palic? Konkretan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano April 21, 2008 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan Svrati Billy po mene u S.M. pa pokupimo vas u N. S.-u i pravac Palic, ako se slazete naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 22, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan idete auto putom ili starim ,pridruzio bih vam se i ja u srbobranu ako idete starim putom ,a ako idete auto putem pridruzio bih vam se kod feketica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 22, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan meni se ide na Palic, jel ide neko iz Bg? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano April 22, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu doci u subotu,ako me neko prepozna slobodno me povucite za rukav. Mojih slika je bilo na forumu. Malo njihi poznajem odavde a bas bi volela da vidim ljude koji mi pomazu da prezimim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano April 22, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih voleo da idem ali videcemo sve je na čika Markosu ako dotad isporuči biciklo idem da ga razradjujem .Vidimo se valjda ako ne na Paliću onda u S.Mitrovici. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 23, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan redoran, ides li na palic? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano April 23, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan meni se ide na Palic, jel ide neko iz Bg? Pravo da ti kažem meni se vozi, a ako je Palić dobar povod mogli bi smo se i nešto dogovoriti na tu temu p.s. ako me pusti žena...naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano April 23, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Mene samo muci vreme da ne bude bas lose, verovatno cu biti u subotu tamo a mene poznajete po ljutoj mashini vn 800 drifter indian ili velikom znaku BJB na ledjima. Dugo nisam bio na Palicu pa bi bas legla voznja do tamo. P.S. Ko ne bude dobar ostaje u ZOO vrtu :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano April 23, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih otisao da se provozam do Palica u petak, ako hoce neko samnom nek se javi slobodno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano April 23, 2008 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan Ajde onda konkretan dogovor, ko ide u subotu ujutru iz pravca S. Mitrovice, znaci Ruma, Sabac, Republika Srpska, u koliko sati i gde se nadjemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano April 23, 2008 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ci i ja ici u subotu,a plan puta je jos u razvoju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano April 24, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan ja bi isao sa mojom masom u subotu ako vreme posluzi idem preko N.S pa da pokupimo nekog jos.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 24, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i nas iz Temerina,pa ako vam je usput,da se vozimo zajedno.U subotu naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano April 24, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan ok cucemo se sutra neznam kolko ima do palica od NS-a do subotice valjda 100km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano April 24, 2008 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Joska jevicete nam gde da se nadjemo(ako moze kod Starog Beceja),saranitelj-u od Novog Sada ako ides auto putem imas oko 110km,a ako ides preko Temerina,starog beceja,backa topola do palica imas 128 km.TAKO JE BAR PO PROGRAMU Contrast PlanPlus 2006. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 24, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Javicu sigurno.Jedino ne znam hocemo li raditi u subotu.Sutra(valjda,nije ni to jos potvrdjeno) ne radimo.Ako ipak budemo radili,ja cu vam se pridruziti na Palicu,a Ti mozes sa ostalima ranije.Danas cemo se dogovoriti kada krecemo sa ekipom. Dakle,ja u subotu radim.To sam saznao danas u 10 uvece,pa cemo sutra da se dogovorimo ko kada krece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 24, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan od novog sada do subotice putom novi sad, cenej,sirig,srbobran,feketic,lovcenac,mali idjos,backa topola,zobnatica,mali beograd,novi zednik,subotica i palic ako neko bude isao tim putom mozemo da se nadjemo u srbobranu pa da idemo zajedno temerinci kojim vi putom idete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 24, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan Pravo da ti kažem meni se vozi, a ako je Palić dobar povod mogli bi smo se i nešto dogovoriti na tu temu p.s. ako me pusti žena...naravno ja sam malo vampir, kad bi ti mogao da krenes ujutru? 7, 8? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...