Jump to content

Moto Zajednica

bosna t 90 nova za 4t skurete

Recommended Posts

• Ne silazi, 2915 postova

prodajen t 90 bosna svecicu za 4t skutere za 200 dinara,kupljena radi pogresne dijagnostike kvara-crko cdi,jednom zavrnuta probana i posle 2-3 sekundi ugasen motor-vidi se po njoj sve izgleda ko potpuno novo osim izolatora  oko centralne elektode koji je jedva vidljivo  pozuteo, sasa 0641352299

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Hronični Motociklopata, 7404 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

bolje je ostavi sebi, da imas ako slucajno zatreba za sledeci put da proveris, 200din i nije neka lova, burek i jogurt... moja 2 centa

• Podržavam 1

• Drug član, 3087 postova

После искуства са Т90 свећицама и то оним "винтиџ", из доба СФРЈ, и ја бих се сложио да је оставиш себи. Ради без проблема.

• Podržavam 1

zato sam je i kupio,bosna guta cak i bosanki lonac,ali prodao sam motor jos pre godinu dana a sad kupio nov dvotaktni pa  jos dosta godina nece trebati.A za dvotaktasa sam nabavio total vintage-ISKRA F95 P analogno  ngk bp7hs.Nova nekoristena kupljena 1972  u madjarskoj za novog trabanta i nikad ugradjena.Nije niklovana nego brunirana.Vidim da fabrika Iskra iz poljske ima sve oznake svecica kao i bosna.Pretpostavljam da je pre dosta godina bosna uzela tehnlogiju i oznake od poljaka jedino im se toplotne vrednosti ne poklapaju uvek.Recimo ngk 7 je bosna 85  a iskra 95

Sad se setih da snmo nekad osamdesetih praznili kante automehanicara -uzimali stare svecice jer kad ides na pecanje na dubinku i  to u kamenje de cesto kidas najlpn ,svecica je idealna umesto olova-dzabe je

• Drug član, 3087 postova

"Босна Супер" су лицене енглеске КЛГ свећице, имају неки јако сличан начин обележавања, а можда су и Пољаци купили лиценцу од Енглеза.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja