igogitar 211 Napisano Mart 10, 2016 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Mom prijatelju je potreban vizir kao sa slike(providni dio označen strelicama)za X max 2007 g.p.ili tako nešto,uglavnom stariji model a ovde ga je polovnog nemoguće naći ( nov mu je preskup). Ima li neko sa foruma da prodaje polovan ili možda neko pravi vizire? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Mart 10, 2016 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ivan na Konjariku pravi vizire, probaj da vidis sa njim da li moze i koja je cena 064/2847847 Ivan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 211 Napisano Mart 10, 2016 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka1978 0 Napisano Decembar 2, 2016 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha x max Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko kakav je onaj crni kappa vizir za x maxa,ima ga u motolandu 4600din? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 211 Napisano Decembar 2, 2016 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Ja zaboravio napisati,kolega je našao vizir negdje polovan i stavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Maj 10, 2018 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Maj 10, 2018 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Samo sam probao da li mi radi upload slika... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djaja 30 Napisano Jun 21, 2020 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam se sa Ivanom i kaze covek da x max ne moze da nosi veci vizir od fabrickog.. Zna li ko sta o tome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Jul 15, 2020 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imala sam ja veci vizir od fabrickog, koristila ga 2 sezone i preporodila se kad sam nabavila kraci. Po gradu mi nije smetalo, ali nije bas za voznju po vojvodjanskim ravnicama kud tutnje kamioni. Ogromna je razlika (negativna) za stabilnost u tih desetak centimetara visine. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djaja 30 Napisano Decembar 5, 2020 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ipak da ostavim fabricki.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...