Bojan_Jgd 1007 Napisano Mart 10, 2016 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem HTC M9. Kupio sam ga u VIP-u pred kraj decembra 2015-e. Nisam siguran ali mislim da je zaključan na mrežu. Nema peckicu na sebi...kao nov apsolutno. Od prvog dana nošen u originalnoj HTC DOT VIEW futroli. U originalnoj kutiji sa svim što ide uz njega. http://www.mobilnisvet.com/mobilni/4716/HTC/One-M9 Cena 330€. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Mart 10, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Kakva su iskustva s njim? Šta je dobro, šta loše? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Mart 10, 2016 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ako misliš na konkretan primerak sve je kao prvog dana kada sam ga kupio. A ako misliš generalno na model to bi već trebao da se raspitaš kod nekog drugog. Nije da neću nego prosto sam vrlo nezahtevan korisnik pa lično nemam zamerke. Sredio sam svoj stari Huawei P6 pa mi prosto nije milo da mi stoji zarobljeno 300-injak evra u telefonu. Ako te nešto konkretno interesuje slobodno pitaj. Ovako uopšteno mi je malo teško da ti kažem nešto. Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Mart 10, 2016 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Uh kakav tel.!! Merkam ga vec neko vreme... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Mart 11, 2016 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan PRODAT. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...