opusteni 155 Napisano Mart 8, 2016 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem yamahu thunderace 1000 2000 god. Drugi sam vlasnik i osam godina je kod mene, presla 53000km. Motor je u urednom stanju sve radi i nema manu, netrosi ulje, ima povecan prenos na zadnjem lancaniku za cetri zuba. Redovno je odrzavan-ulje motul 300v, antifriz i uk ulje takodje motul, uz motor ide i sprej za podmazivanje lanca motul. Motor je koriscen 90% za putovanja, mali je potrosac i izuzetno zahvalan. Registrovan je do 31.05.2016 moguc dogovor za bisage, torbu, tank torbu, kurver, sator, vrecu za spavanje, malu rasklopivu stolicu,licnu vojnu manjerku i kojekakva jos cuda. Na motoru je dogradjen pomocni nogostop za suvozaca i uticnica 12V. Cena sitnica 2000 eSrdjan 0637753422 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Mart 8, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj frizider je pravi hit. Odma se bacam na organizaciju da I ja ugradim jedan. Ionako sam sam u sedlu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Mart 8, 2016 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan Da otkad se zena porodila ima dve god. prakticno se ni nevozi a odskora i drugo dete tako da skoro i nece. Planuo je prvo leto na motor,znaci dosta po vrucinama kad izvuces flasu iz njega a u njoj led, ujedno i pogodan za odredjeni deo hrane koju uglavnom nosim sa sobom.Do 15 dana,ranije dok smo zajedno putovali uglavnom je jedna torba sluzila za hranu i slaninica se krojila po obliku same torbe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Mart 8, 2016 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam da sam sam pravio nosace za bisage,torbu i kurver i da je sve testirano do 50kg plus kurver koliko stane u njega i do brzine ako se nevaram 220km-240km al jako kratko 160 je idealna putna brzina na auto putu i putu koji to dozvoljava. Na toj brzini se naj brze predje odredjen broj kilometara sa naj manjom kolicinom goriva i motoric prosto svira na toj brzini. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 9, 2016 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Odakle ti cunak na levoj strani jbt 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Mart 9, 2016 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan Pravio ga,sad je skinut zbog struganja u levoj krivini. Copava se zatvarala oko 20mm manje i cesala je o asvalt pod nagibom i da je neobrusim skroz skinem cunak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...