Jump to content

Moto Zajednica

yamaha yzf1000r thunderace

Recommended Posts

• . . ., 172 postova
  • Motocikl: Japaner

Prodajem yamahu thunderace 1000 2000 god. 
Drugi sam vlasnik i osam godina je kod mene, presla 53000km. 
Motor je u urednom stanju sve radi i nema manu, netrosi ulje, ima povecan prenos na zadnjem lancaniku za cetri zuba. Redovno je odrzavan-ulje motul 300v, antifriz i uk ulje takodje motul, uz motor ide i sprej za podmazivanje lanca motul. Motor je koriscen 90% za putovanja, mali je potrosac i izuzetno zahvalan. Registrovan je do 31.05.2016 moguc dogovor za bisage, torbu, tank torbu, kurver, sator, vrecu za spavanje, malu rasklopivu stolicu,licnu vojnu manjerku i kojekakva jos cuda. 
Na motoru je dogradjen pomocni nogostop za suvozaca i uticnica 12V. 

Cena sitnica 2000 e

Srdjan 

0637753422

2aff0f43c3da91ad5998ddebf06b547152e9f3a4

d7a48314e02f8952f24ab8543767780733e55cb4

e3d0dae5272101622a6873bae96db811eff0f98c

• Podržavam 5

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2106 postova
  • Motocikl: V-Strom 1050 XT

Ovaj frizider je pravi hit. Odma se bacam na organizaciju da I ja ugradim jedan. Ionako sam sam u sedlu.

• Podržavam 1

• . . ., 172 postova

Da otkad se zena porodila ima dve god. prakticno se ni nevozi a odskora i drugo dete tako da skoro i nece.

Planuo je prvo leto na motor,znaci dosta po vrucinama kad izvuces flasu iz njega a u njoj led, ujedno i pogodan za odredjeni deo hrane koju uglavnom nosim sa sobom.Do 15 dana,ranije dok smo zajedno putovali uglavnom je jedna torba sluzila za hranu i slaninica se krojila po obliku same torbe :jee5:

• . . ., 172 postova

Da dodam da sam sam pravio nosace za bisage,torbu i kurver i da je sve testirano do 50kg plus kurver koliko stane u njega i do brzine ako se nevaram 220km-240km al jako kratko 160 je idealna putna brzina na auto putu i putu koji to dozvoljava. Na toj brzini se naj brze predje odredjen broj kilometara sa naj manjom kolicinom goriva i motoric prosto svira na toj brzini.

• . . ., 172 postova

Pravio ga,sad je skinut zbog struganja u levoj krivini.

Copava se zatvarala oko 20mm manje i cesala je o asvalt pod nagibom i da je neobrusim skroz skinem cunak.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja