okrad 11 Napisano Mart 20, 2008 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan GPZ 500 S, 1988, kompletan, ispravan, registrovan, BG, vlasnik. 55000km, nove gume, ulje i filter, lanac i lancanici odlicni, nikakva ulaganja. 1300 evrica ili zamena za neki enduro, jer ja na ovo malo sranje ne mogu da se spakujem, posle svake jeb... voznje me BOLE LEDJA!!! 063/363-908 Darko Beograd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 5 Napisano Mart 20, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan lepo sam ti reko da ne prodajes magare a ti neces da slusas ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano Mart 21, 2008 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Motor Realno, ehtra izgleda a cena uopste nije nezgodna:) Ja bih ga odmah kupio da imam pare. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Mart 21, 2008 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor Realno, ehtra izgleda a cena uopste nije nezgodna:) izgleda da si u pravu jer je upravo PRODAT hvala svima, cestitke novom vlasniku, ende Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...