Bruno 68 2712 Napisano Mart 8, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Kada porastem, putovaću kao Nemo I ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Mart 8, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi dosadni asfaltni drumovi. Nigde rupe. Nigde zakrpe ko kravlje balege. Nigde sodera I rizle I blata poputu. Sterilno cisto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3165 Napisano Mart 8, 2016 Drug član, 1065 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Monotona vožnja dovela me je do Pamplone, grada poznatog po ludom trčanju sa bikovima. Iako je do stampeda bikova bilo manje od mesec dana, nisam primetio neke velike pripreme. Nakon razgledanja grada iz sedišta motora, parkirao sam i otišao peške u stari deo grada. Nisam se mnogo zadržavao u Pamploni. Vozio sam dalje prema San Sebastianu. Put je bio sličan onome do Pamplone pa stoga ima samo dve, tri fotografije 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Mart 8, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Sluze li se one sunke ili samo vise radi ukrasa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3165 Napisano Mart 8, 2016 Drug član, 1065 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Do hotela iznad San Sebastiana stigao sam prilično rano posle podne. Bio sam oduševljen smeštajem i mirnom okolinom. Hotel je smešten u parku, veoma lepo održavanom. Nakon rastovaranja i tuširanja, priuštio sam si malo meze i nakon toga otišao dole u grad Do San Sebastiana bilo je otprilike 5 kilometara. Sa rasterećenim motorom i bez moto odela, samo u farmerkama i majici, vožnja je bila opuštena prilikom spuštanja do mora. Svetionik nadgleda Biskaj Zaustavio sam se na brdu iznad grada, tamo su svetonik, hotel, impozantna tvrđava... Pruža se divan pogled na Biskajski zaljev. Baskija je mnogo lepa pokrajina, za razliku od Španjolske. sa druge strane zaljeva velika bazilika Skuteri i motori svuda... nisam baš lepo parkirao, ali nigde boljeg mesta nije bilo 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3165 Napisano Mart 8, 2016 Drug član, 1065 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Slike su prelepe!!! Koji foto aparat je u pitanju? Hvala Na putovanju sam koristio Sony Cyber-shot, 18,2 Mpixels, Carl Zeiss 30xOptical zoom. Veoma lagana kamera, pogodna za slikanje jednom rukom. Ima ugrađen GPS ali to nisam koristio još... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 60 Napisano Mart 8, 2016 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Prelepe slike, more i građevine. Nekako opuštajuće, nadam se i ja jednog dana ovako da ću proputovati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6089 Napisano Mart 8, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Sluze li se one sunke ili samo vise radi ukrasa? To sam se i ja pitao,u jos jednom putopisu sam video dosta toga Cini mi se da je ovo prvo putovanje da nema vetra usput Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3165 Napisano Mart 8, 2016 Drug član, 1065 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sluze li se one sunke ili samo vise radi ukrasa? To sam se i ja pitao,u jos jednom putopisu sam video dosta toga Cini mi se da je ovo prvo putovanje da nema vetra usput Mislim da se služe ili pak su samo reklama za onu šunku koja se na šanku ipak seče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1785 Napisano Mart 8, 2016 abc, 895 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sluze li se one sunke ili samo vise radi ukrasa? To sam se i ja pitao,u jos jednom putopisu sam video dosta toga Cini mi se da je ovo prvo putovanje da nema vetra usput Mislim da se služe ili pak su samo reklama za onu šunku koja se na šanku ipak seče To je plastika. Teško da bi ostale jestive nakon nekog vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Mart 9, 2016 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Да је право то би миши изјели Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6089 Napisano Mart 9, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Srdjan1987 http://s28.postimg.cc/uhbcd0h3h/20150726_123048_800x450.jpg http://s11.postimg.cc/m7cba644j/DSCN3537_800x600.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6089 Napisano Mart 9, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se cika Pavlu,samo pokusavam da saznam o cemu je rec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garfield1974 136 Napisano Mart 10, 2016 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Super putopis . Vec dugo i ja planiram slican put, ali nikako da krenem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Mart 10, 2016 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Опасни мишови све оглодали до коске , свака част за слике . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3165 Napisano Mart 10, 2016 Drug član, 1065 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da bi trebalo započeti gurmansku temu... sa posebnim naglaskom na HACCP standard Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Mart 10, 2016 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemo, napisi nesto o "dodatku" za sediste i koliko doprinosi udobnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Mart 10, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da bi trebalo započeti gurmansku temu... sa posebnim naglaskom na HACCP standard http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/8490-gurmanska-tema/?hl=%2Bgurmanska+%2Btema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Mart 12, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Baš uživam. Ne brini, dobro ti ide i bez žene. Ti si baš sjajan lik i odvažan motoraš. Srećan ti i odlazak i povratak na ovom divnom putovanju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Mart 13, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Da ,da,,,, definitivno ...*okoreli* motordzija a i lepa voznja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Mart 13, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Prava muska touring ruta. Zadovoljstvo pratiti! Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano April 2, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Чекамо наставак, а Нема нема. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...