srbenda 513 Napisano Mart 5, 2016 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan nas kolega sa foruma zivi u Podgorici i ima zmigavce koji mi trebaju, ali objektivno nema mogucnost da mi posalje za Kragujevac, Dali neko ide za PODGORICU uskoro ,,,,,da mi ih donese do Srbije ? Unapred zahvalan moj kontakt tel,,,0638129618 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Mart 6, 2016 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Sitne posiljke izmedju Srbije i Crne Gore najvecim delom prenose redovne autobuske linije. Raspitaj se malo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Mart 6, 2016 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Idem ja sutra, ali se vracam tek za 3-4 nedelje. Ako ti nije dugo da cekas toliko, posalji mi kontakt iz PG. moj tel 065/332-93-94 Pop Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Mart 6, 2016 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Idem ja sutra, ali se vracam tek za 3-4 nedelje. Ako ti nije dugo da cekas toliko, posalji mi kontakt iz PG. moj tel 065/332-93-94 Pop Zahvaljujem Pope na usluzi od sveg srca! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...