Pauk 613 Napisano Mart 5, 2016 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Telefon u odlicnom stanju, perfektan, bez skrivenih mana, moze se reci bez ogrebotine. Fabricka folija na displaju i poledjini telefona su stavljeni od kada je telefon nov kupljen i skinuti su danas pred slikanje, displej je bez tackice. Sim free je, baterija standardno drzi dan, dan i po. Uz telefon zastitna maska, punjac i kutija ako uspem da je pronadjem. Telefon je vracen je na fabricko podesavanje. Cena je 90 evra, tel: 063/7-817-817, Nenad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Mart 6, 2016 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan U ponedeljak ili utorak idem za Beograd iz pravca Paracina. Zainteresovanom kupcu mogu da ponesem telefon da pogleda - kupi. Nova cena 80 evra! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Mart 9, 2016 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Neki komentar vezano sa telefon, valja, ne valja, sumnjate u ispravnost i legalnost telefona, jaka cena? Nova cena 70 evra! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 595 Napisano Mart 9, 2016 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, ako je telefon stvarno ok, ovo je dzabe. Cudi me kako nije otisao do sada. Ovo je zver od telefona, mogu da se kladim da i danas bolje radi od galaxy s4 npr. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Mart 9, 2016 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Telefonu apsolutno nista ne fali. Ja sam ga koristio oko 2 godine. Koristio bi ga i dalje ali sam uzeo telefon sa dve kartice zbog prirode posla. Na kupujem prodajem cena je i dalje 90 evra, ako ne ode za dan, dva, spustam cenu i tamo. Sutra sam u Pozarevcu pa mogu telefon da ponesem ako ima zainteresovanih iz tog kraja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 9, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ehh kako nije duo sim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Mart 9, 2016 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Uh odlicna cena. Ja sam zainteresovan. Poslao sam vam moje podatke u PP. Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Mart 10, 2016 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ako Bane odustane javite mi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Mart 10, 2016 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano za Baneta za sada, stupicu sa njim u kontakt, ako on odustane javljam! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Mart 14, 2016 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Telefon prodat kolegi Banetu, nadam se da ce biti zadovoljan telefonom. Moze lock! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...