KASKADER 0 Napisano Mart 20, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem dosta delova za ZZR 600 91godište... 063/8889718 Ivan N.S. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Diablo666 0 Napisano Mart 20, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: Zvezdara :) Prijavi odgovor kao problematičan prednji tocak sa diskom ? koliko je ako ga imas ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KASKADER 0 Napisano Mart 21, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Otišao mi je prednji tičak a i diskovi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LJepoja 0 Napisano Mart 30, 2008 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan imas li zadnji tocak ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano April 1, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ima kod mene je u garazi 150e kompletan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boskegsxr 1 Napisano April 1, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan imas li viljusku prednju,masku prednju sa farom i oba hladnjaka,koje pare sve ovo,drugar mi je slupao zzr500 delovi su isti valjda pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KASKADER 0 Napisano April 4, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Imam štapove koji su blago povijeni, ali blago... Ni ne vidi se golim okom, oseti se kad se montiraju znači može lepo da se ispegla 100evra! I imam hladnjak za vodu. Ne curi i čitav je 130e Ako si zainteresovan zovi na 063/8889718 Ivan Pozz... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KASKADER 0 Napisano Maj 14, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Delovi su još aktuelni... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boskegsxr 1 Napisano Maj 15, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan jel imas ignitor i ako mozes da mi slikas dzekove na njemu da uporedim sa mojim ako mi odgovaraju uzimam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Maj 16, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan jel imas automat anlasera? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...