Zlatni_papagaj 13 Napisano Mart 3, 2016 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem prednju masku sa farom za suzuki dr 650.. Meni treba za model dr 600 djebel iz 87 godine ali verujem da odgovara od raznih tipova enduro motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1721 Napisano Mart 3, 2016 Drug član, 1211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Imam od Afrike 650 Swiss kockasti, ne znam dàl ce da moze. Baci pogled na sliku. Imam i masku od xl-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Mart 4, 2016 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan To od Xla bi mi odgovaralo.. Jel mozes da mi posaljes sliku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1721 Napisano Mart 4, 2016 Drug član, 1211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam jutros ovaj far je veci od rupe na masci, znaci ne moze jedno u drugo. Maska je ova crvena od one je lepe savitljive plastike,nekoriscena, 30evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Mart 4, 2016 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Jel mozes da mi posaljes dimenzije fara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1721 Napisano Mart 4, 2016 Drug član, 1211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ceona strana stakla fara je 185x125 mm, otvor na masci je 165x110 mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...