MLAX 1 Napisano Februar 25, 2016 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih gore naveden skuter i planiram da potrosim oko 2000e. Video sam da ih ima i za dosta manje para, ali bih pre platio malo vise,samo da je motor u super stanju. Imao sam ideju da kupim i Foresight, ali sam odustao jer su uglavnom u dosta losem stanju. Ako neko ima neki savet neka pise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Februar 25, 2016 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je burgman 400 najbolje resenje ili Aprilia atlantic 500 prosecno su oko 1500 e u dobrom stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MLAX 1 Napisano Februar 25, 2016 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno ni ne gledam nista sem Honde. Gledam pre svega 250cc. Eventualno bih malo sacekao i kupio Silver wing 400. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...