Arhe 28 Napisano Februar 24, 2016 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Hyosung GV125 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi nova sezona, opet me misli vode nabavci motora, promatraju se finansije i opcije, pa mi pala na pamet ideja da li je moguće da se prepravi suzana u Harlija, ili makar nešto nalik. Da li neko zna da li bi se to moglo odraditi, da li ima smisla, koliko bi koštalo??? Možda i neki drugi naked bi bio interesantan... U svakom slučaju nije loša tema za diskusiju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Februar 24, 2016 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne kapiram šta bi želeo da uradiš? Da u ram od GS500 turiš agregat od malog Sportstera?!? Ili bi želeo da GS500 preradiš u neki čoper/bober/kruzer?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrashSm 179 Napisano Februar 24, 2016 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Sremska Mitrovica, Lacarak Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :) Prijavi odgovor kao problematičan Takva prerada bi te kostala mnogo vise nego da kupis model kakav hoces... a cak i da preradis nikad to nije ono pravo. Prerade tipa bober, military i sl. fazoni su OK, alo da od nakeda pravis kruzer... tacnije da ti GS500 lici na HD883 nece da moze. Ustvari moze ali ce da kosta mnogo vise nego da kupis HD Ako bas hoces tako nesto da radis mislim da bi ti daleko bolja osnova bio recimo 535 ili nesto slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arhe 28 Napisano Februar 24, 2016 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Hyosung GV125 Prijavi odgovor kao problematičan Iskren da budem uopšte se ne razumem, pa zato i pitam. Video sam ovaj oglas http://www.polovniautomobili.com/motori/6985462/suzuki-gs izgleda mi interesantno samo što je ovo matoro 1979 god ali cena nije loša. @icatenej ideja je naked napraviti u sportskog čopera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Februar 24, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Iskren da budem uopšte se ne razumem, pa zato i pitam. Video sam ovaj oglas http://www.polovniautomobili.com/motori/6985462/suzuki-gs izgleda mi interesantno samo što je ovo matoro 1979 god ali cena nije loša. @icatenej ideja je naked napraviti u sportskog čopera Pa tu nije nesto mnogo radjeno. Cini mi se samo farbanje, sediste zadnji blatobran i stop svetlo sve ostalo je u standardu za GS 850. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arhe 28 Napisano Februar 24, 2016 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Hyosung GV125 Prijavi odgovor kao problematičan Iskren da budem uopšte se ne razumem, pa zato i pitam. Video sam ovaj oglas http://www.polovniautomobili.com/motori/6985462/suzuki-gs izgleda mi interesantno samo što je ovo matoro 1979 god ali cena nije loša. @icatenej ideja je naked napraviti u sportskog čopera Pa tu nije nesto mnogo radjeno. Cini mi se samo farbanje, sediste zadnji blatobran i stop svetlo sve ostalo je u standardu za GS 850. Pa eto recimo kada bi to uradili na gs500 i produziti volan, šta misliš na šta bi to ličilo, koliko bi to moglo sve izaći i ko bi to uopšte radio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Februar 24, 2016 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan kostalo bi te mnogo.veruj mi. slika koju si postavio se razlikuje u delu da ram je originalni pa je doradjivan. sa tvog motora koji ima kavez ram .trebalo bi sve raditi ponovo. ako ti ista znaci ja trenutno radim preradu jamahe fj 1100. samo tockovi su me izisli 250eur. da ne pricam o svemu ostalom. nece te izici kao kupovina sportstera jer se on krece oko 4000eur,al pola od tih para sigurno. a za 2000 mozes da kupis solidnog fabrickog copera ili kruzera japanca. ako resis da bas radis unikatan motor onda je to merak i onda ne razmisljas o parama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8618 Napisano Februar 24, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Bokilić je imao onog finog 883 na prodaju. Ljudi, kolicki je to motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Februar 24, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan kostalo bi te mnogo.veruj mi. slika koju si postavio se razlikuje u delu da ram je originalni pa je doradjivan. sa tvog motora koji ima kavez ram .trebalo bi sve raditi ponovo. ako ti ista znaci ja trenutno radim preradu jamahe fj 1100. samo tockovi su me izisli 250eur. da ne pricam o svemu ostalom. nece te izici kao kupovina sportstera jer se on krece oko 4000eur,al pola od tih para sigurno. a za 2000 mozes da kupis solidnog fabrickog copera ili kruzera japanca. ako resis da bas radis unikatan motor onda je to merak i onda ne razmisljas o parama. Upravo tako sta god da uradis, visi i siri upravljac, skidanje plasticnog repa, stavljanje klasicnog blatobrana i sedista poput onog na GS 850 ostaje ram koji se nikako ne uklapa u zeljenu koncepciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10567 Napisano Februar 24, 2016 Hronični Motociklopata, 7348 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre nekopliko godina videh na moto susretu u Apatinu jedan nesretni GS 500E kojeg su preradili u Chopper/kruzer , e ono je tuga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Februar 24, 2016 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Pre nekopliko godina videh na moto susretu u Apatinu jedan nesretni GS 500E kojeg su preradili u Chopper/kruzer , e ono je tuga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arhe 28 Napisano Februar 25, 2016 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Hyosung GV125 Prijavi odgovor kao problematičan h kostalo bi te mnogo.veruj mi. slika koju si postavio se razlikuje u delu da ram je originalni pa je doradjivan. sa tvog motora koji ima kavez ram .trebalo bi sve raditi ponovo. ako ti ista znaci ja trenutno radim preradu jamahe fj 1100. samo tockovi su me izisli 250eur. da ne pricam o svemu ostalom. nece te izici kao kupovina sportstera jer se on krece oko 4000eur,al pola od tih para sigurno. a za 2000 mozes da kupis solidnog fabrickog copera ili kruzera japanca. ako resis da bas radis unikatan motor onda je to merak i onda ne razmisljas o parama. Upravo tako sta god da uradis, visi i siri upravljac, skidanje plasticnog repa, stavljanje klasicnog blatobrana i sedista poput onog na GS 850 ostaje ram koji se nikako ne uklapa u zeljenu koncepciju. Hvala, znači mi ovo kako bih odmah bio na čisto da se ne upuštam u takve zajebancije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arhe 28 Napisano Februar 25, 2016 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Hyosung GV125 Prijavi odgovor kao problematičan Bokilić je imao onog finog 883 na prodaju. Ljudi, kolicki je to motor... Čisto sumnjam da ja mogu sebi priuštiti 883 ali me interesuje koliko je tražio i za koje godište? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 25, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Moze sve, samo je novac ogranicenje. Dobra prerada ( da lepo izgleda, bude funkcionalan i siguran motor ) zna da kosta , a treba uzeti u obzir da su i kasniji troskovi odrzavanja povecani, jer neki obicni delovi koji se menjaju, vise ne mogu da se stave originalni vec moraju da se prave ( sajle kvacila, kocnica, creva i slicno ) ! Primera radi, dok sam radio u MZ servisu, dodje mi lik koji je za male pare kupio preradjeni MZ 250, da mu se urade kocnice jer ne koci skoro nista. Pogledam motor, ocenim da su liveni tockovi i kocioni sistem skinuti sa neke Yamahe i kazem coveku da ya sredjivanje kocnica ode u servis za Yamahu. Covek poceo da kuka, moli, al sta da mu radim, kad nemam delove za to . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 25, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Bokilić je imao onog finog 883 na prodaju. Ljudi, kolicki je to motor... Čisto sumnjam da ja mogu sebi priuštiti 883 ali me interesuje koliko je tražio i za koje godište? 2003ce,,aniversari model,malo drugaciji od obicnog sprtstera..4000e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arhe 28 Napisano Februar 26, 2016 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Hyosung GV125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako te ne mrzi baci koju sliku, čisto da vidim kako izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 26, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa prodat je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arhe 28 Napisano Februar 26, 2016 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Hyosung GV125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa uzmi tog suzukija ako valja za te pare, ofarbaš u mat sve što može( i mašinu i blatobrane) i skini natpis sa rez. Ima da liči bar malo. suzuki.jpg hd.jpg To čudo meni stvarno jeste lepo, ali je brate matoro 37 godina, pa koliko to još može ići a da se ne gura? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 26, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Pa ličiće. .imaju dva tocka,volan,crne boje su,imaju i sedište i rezervoar. . Far,stop svetlo. .Dosta toga zajednickog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...