3styleR 11 Napisano Februar 27, 2016 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujem se i ja za voznju, vidimo se sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 409 Napisano Februar 27, 2016 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ispostovacemo aggro-a u 15;15 Slavija, a ko hoce ranije 13;30 caffe Ser Giles sportski centar Banjica, velik parking, velika basta. https://www.google.rs/maps/place/Ser+Giles/@44.7648844,20.4736784,383m/data=!3m1!1e3!4m2!3m1!1s0x0000000000000000:0x6de2a2c5d9a2c9bb?hl=sr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Februar 27, 2016 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega Aggro ne može ranije zbog posla - ima na početku teme objašnjenje. Ja ću da svrnem do Ser Žileta u 13:30... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malenov 92 Napisano Februar 27, 2016 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Neko pomenuo avalu... Ni to nije lose... Ja sam sa brda pa me kosutnjak smorio Ali... Gde svi tu i ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3810 Napisano Februar 27, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 933 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan dolazim na slaviju u dogovoreno vreme,a u ser zile nadam se da cu doci pre toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Februar 27, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Nisam video da aggro radi u nedelju, izvinjavam se. Bicu i ja na slaviji u 3 a verovatno i do ser žila svratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aggro 6 Napisano Februar 28, 2016 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, s obzirom da ima pušača, mislim da se neko od nas oglasio povodom toga, ako želite, napravićemo pauzu na pola za pljugu... samo recite da znamo, da ne zaboravimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aggro 6 Napisano Februar 28, 2016 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Moraću da propustim vožnju, iskrslo mi je nešto...izvinjavam se svima. Nadam se da se vidimo uskoro nekom prilikom... Uživajte u vožnji Opušteno Nemanjice, vidimo se sledeći put. Ica je dao ideju za neq Ralju uskoro, pa te zovemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Februar 28, 2016 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se oglasio bio za duvan i ako sam ja jedini duvanjeros glupo je da svi staju da bih samo ja izduvanio jednu. A ako ima još neko onda bi bilo lepo da stanemo. :-D Ja dolazim na Slaviju do 1515h. Sent from my HUAWEI Y530-U00 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4973 Napisano Februar 28, 2016 Drug član, 1511 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad krecem do nbgd nesto da zavrsavam. Akl stignem eto me na slaviji sa zenom , i sa jos jednim drugom motoristom ... Zurim , zurim ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Februar 28, 2016 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Rado bih se pridruzio, ali sam u Bg tek u jun. A inace, gdje se motoristi skupljaju u Bg? Nisam primjetio neko ocigledno mjesto kao pu, splav, shank... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Februar 28, 2016 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima par mesta...dnevna varijanta za koju znam.je na Ušću a noćna varijanta je klub "Kuglaš" u Đušinoj ulici…to je ono za šta ja znam. :-) P.S. Doći ću i ja na Banjicu prvo oko 14h... Sent from my HUAWEI Y530-U00 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4973 Napisano Februar 28, 2016 Drug član, 1511 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan aaaaaaa , do jaja sprdnja danas fala svima , bilo je superiska 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 57 Napisano Februar 28, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Dragi drugari zao mi je sto nisam mogao da se pridruzim danas, iako sam bas zeleo. Ako verujete sad sam usao u kucu, a izasao u 12:00 :S Nadam se da uskoro organizujemo jos koju voznju, Ralja, Kosmaj gde god i da cu se pridruziti. Jos jednom svaka cast za akciju i vidimo se na drumu uskoro Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano Februar 28, 2016 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, ja se vozio sam, kasno sam video temu. Otišao malo do Avale, pa preko Kosmaja nazad do BG... Inače kafić u Ralji se renovira tako da ništa od kafe tamo do početka sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3styleR 11 Napisano Februar 28, 2016 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Послато са ALCATEL ONE TOUCH 7041X уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3styleR 11 Napisano Februar 28, 2016 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna voznja, jos bolja ekipa... Послато са ALCATEL ONE TOUCH 7041X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4973 Napisano Februar 28, 2016 Drug član, 1511 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan evo par mojih 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aggro 6 Napisano Februar 28, 2016 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene, stigo qći. Hvala na vožnji ljudi, impozantno bejaše! ajmo ove pozerske fotke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3810 Napisano Februar 28, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 933 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno provedeno popodne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Februar 29, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Stizu slike,samo da ih prebacim na komp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Februar 29, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan http://imageshack.com/a/img924/3214/5IzKZS.jpg http://imageshack.com/a/img921/1017/tPdv8O.jpg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano Mart 15, 2016 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ala je prigrlio Puniša ovu njegovu kao da će da pobegne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3810 Napisano Mart 16, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 933 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha sve ti moras da primetis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...