Meteorolog 335 Napisano Februar 26, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Ispravka Žile, ''Unđe'š fašulje'' Hahaha, uvek mi je toplo oko srca, kad vidim da još neko ''prepoznaje'' Istok Srbije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Februar 26, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima i clanovima foruma. Ja sam Zoran iz Zlota kod Bora imam 30god i trenutno vozim skuter 50ccm kupio sam ga jesenas vozio ga nesto malo jer mi nije vise dozvolilo vreme. Jedva cekam prolepsanje vremena i krenem u akciju. Vidimo se u za par nedelja sa novim putopisima i lepim slicicama... Pozdrav Zorane Tek sada vidim ovu temu, ajd napiši malo detaljnije ko si, da te prepoznam... I ja sam iz Zlota. Birovljević A Kizo Italijanski, što me iskulira jbt??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5502 Napisano Februar 26, 2016 Drug član, 1618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan a "vinu la minje sacu bagla mumata nta picarlje" ... k ozna dal sam dobro napisao hi hi hi hi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiza Italijan 1 Napisano Februar 26, 2016 U prolazu, 12 postova Motocikl: Skuter 50 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima i clanovima foruma. Ja sam Zoran iz Zlota kod Bora imam 30god i trenutno vozim skuter 50ccm kupio sam ga jesenas vozio ga nesto malo jer mi nije vise dozvolilo vreme. Jedva cekam prolepsanje vremena i krenem u akciju. Vidimo se u za par nedelja sa novim putopisima i lepim slicicama... Pozdrav Zorane Tek sada vidim ovu temu, ajd napiši malo detaljnije ko si, da te prepoznam... I ja sam iz Zlota. Birovljević A Kizo Italijanski, što me iskulira jbt??? Zdravo Birovljevicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiza Italijan 1 Napisano Februar 26, 2016 U prolazu, 12 postova Motocikl: Skuter 50 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima i clanovima foruma. Ja sam Zoran iz Zlota kod Bora imam 30god i trenutno vozim skuter 50ccm kupio sam ga jesenas vozio ga nesto malo jer mi nije vise dozvolilo vreme. Jedva cekam prolepsanje vremena i krenem u akciju. Vidimo se u za par nedelja sa novim putopisima i lepim slicicama... Pozdrav Zorane Tek sada vidim ovu temu, ajd napiši malo detaljnije ko si, da te prepoznam... I ja sam iz Zlota. Birovljević A Kizo Italijanski, što me iskulira jbt??? Zdravo Birovljevicu Ja sam Maric Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiza Italijan 1 Napisano Februar 26, 2016 U prolazu, 12 postova Motocikl: Skuter 50 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima i clanovima foruma. Ja sam Zoran iz Zlota kod Bora imam 30god i trenutno vozim skuter 50ccm kupio sam ga jesenas vozio ga nesto malo jer mi nije vise dozvolilo vreme. Jedva cekam prolepsanje vremena i krenem u akciju. Vidimo se u za par nedelja sa novim putopisima i lepim slicicama... Pozdrav Zorane Tek sada vidim ovu temu, ajd napiši malo detaljnije ko si, da te prepoznam... I ja sam iz Zlota. Birovljević A Kizo Italijanski, što me iskulira jbt??? Zdravo Birovljevicu Ja sam Maric, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Februar 26, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan a "vinu la minje sacu bagla mumata nta picarlje" ... k ozna dal sam dobro napisao hi hi hi hi Pa nisi bas dobro napisao, evo sta sam uspeo da desifrujem: Vino la minje - dodji kod mene muma ta - tvoja mama baga - nabiti nta, verovatno mislis prntra - kroz Sve u svemu psovka je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Februar 26, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan E bre Kizo, koji Maric jbt??? Daj to malo blize, nije mi poznat Zoran Maric Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiza Italijan 1 Napisano Februar 26, 2016 U prolazu, 12 postova Motocikl: Skuter 50 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Borovljevicu pored Dejana mehanicara imam kucu 84god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Februar 26, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Borovljevicu pored Dejana mehanicara imam kucu 84god 84 godina imas kucu pored Dejana mehanicara??? :lol: Salim se, msm da znam ko si... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Februar 27, 2016 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Toliko se sjajno zezate da biH mogli da otvorite i posebnu "Vlašku" temu A za Žiku nisam znao da mu je samo jedna stvar na pameti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17371 Napisano Februar 27, 2016 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3700 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Toliko se sjajno zezate da biH mogli da otvorite i posebnu "Vlašku" temu A za Žiku nisam znao da mu je samo jedna stvar na pameti Rajko, mi u ovim godinama nismo više nizašta, osim za ljubav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Februar 27, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Toliko se sjajno zezate da biH mogli da otvorite i posebnu "Vlašku" temu A za Žiku nisam znao da mu je samo jedna stvar na pameti Hah da znaš. Neka tema pod nazivom ''Vlaška magija i motori'' Čim se pojavi još neko, otvaramo Hahaha, Žika svinger!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Februar 28, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamamiki 7 Napisano Mart 22, 2016 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zlot Motocikl: Yamaha xt 600 tenere 43f Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima i clanovima foruma. Ja sam Zoran iz Zlota kod Bora imam 30god i trenutno vozim skuter 50ccm kupio sam ga jesenas vozio ga nesto malo jer mi nije vise dozvolilo vreme. Jedva cekam prolepsanje vremena i krenem u akciju. Vidimo se u za par nedelja sa novim putopisima i lepim slicicama... Dobro dosao na forumu Zoki. ;-) sh jo mis dji la Zlot. XD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...