Pera_Kojot_27 25 Napisano Februar 22, 2016 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Duke 390 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da kupim X-Lite x802r pa me zanimaju vasa misljenja o toj kacigi. Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3170 Napisano Februar 22, 2016 8-bit, 1922 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda dobra kaciga: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano Februar 23, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam jednu u prodaji. IZUZETNO lagana kaciga, pod rukom deluje jaaako kvalitetno. Koliko se secam, nema suncane naocari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera_Kojot_27 25 Napisano Februar 24, 2016 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Duke 390 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo bi zatamljen vizir tako da mi naocari nisu potrebni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Februar 24, 2016 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Racunaj da ti je zatamljeni vizir smrt za tunele i sumrak, "a kada padne noc" mozes slobodno da uparkiras i nastavis da pevas Borinu pesmu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...