Bojan82 8655 Napisano Februar 19, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Moje ime je Bojan,82 god iz okoline Bg-a.Vec neko vreme citam ovaj forum i interesuje me sve zivo o enduro motorima.Nemam nekog iskustva sa njima vozio sam samo neke igracke:)Motor nemam,vozim biciklo i uzivam u carima GSP-a po 4 sata svaki dan sem nedelje,tad malo odmaram da se uzelim ponedeljka i u krug. Osim sto zelim da se ovde predstavim hteo bih i da napomenem da sam u potrazi za nekom Yamahom 125cc sto mislim da je pocetniku dosta a i odradjuje ono sto mi treba a to je posao-kuca.Gledam oglase i vidjam ih po cenama oko 600-700e od 90-94 godista.Naime meni bi odgovaralo najvise ako ima neko da prodaje neki enduro,ne mora Yamaha oko te cene i na rate,recimo platim 50% odmah za ostalo se dogovorimo ko ljudi da isplatim u recimo 3 meseca. Ne znam dal samo pravim sad budalu od sebe al sta da se radi,proveo sam od svoje 33 god bar 6 u prevozu treba da mi daju pocasnu kartu:) Srecan put svima i hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Mart 26, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan evo sad i ja imam motorce:) https://imagizer.imageshack.us/v2/735x441q90/922/KzZKBW.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Mart 26, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom ti motorče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Mart 26, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno.Mali motor,al za mene pocetnika i nije nesto vece.Sad kad pomislim da sam imao preporuke i za Yamahu XT 600 koja je ko lipicaner u odnosu na ovo drago mi je sto nisam isao tim putem.I ovo je zeznuto,ucim lagano:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Mart 26, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da cu morati da otvorim novu temu nesto tipa "moja honda mbx" jer mislim da ce biti antologijska uz moja pitanja nedoumice i uklanjanja kvarova na motoru.Glupo da otvaram temu za kvacilo,za gas,preksutra za klip,struju itd:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...