suzuki gsxf 6 Napisano Februar 17, 2016 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bos Brod Motocikl: Slaven Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav molim prisutne kolege za pomoc!potrebno mi je servisno upustvo za suzuki gt 125x4 81 godina 2T masina ! naime imam problema sa motorom tj nmgu da ga upalim na kick starter najvjerovatnije su problem platne,motor me stvarno izmuci,motor ima dva cilindra dve bobine su dvoje platne,klipovi su radjeni tj specijala kompresiju ima sve je ocisceno kako treba al i kondezatori nisu uredu!naime kad zazor sto maji npr,o15, 020 motor se ko javi i nista 025,mrtav i platne iskre stvarno neznam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanbl 0 Napisano Maj 18, 2016 U prolazu, 13 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Jawa 350 1980. Prijavi odgovor kao problematičan i ja imao slične probleme sa gt 80!!! odvezao majstoru....naštelao platine, u krabu sredio kuršlus koji je bio i sad radi nego jel karb baca gorivo??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...