Vaskez023 1 Napisano Februar 15, 2016 U prolazu, 32 postova Motocikl: Kupujem Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem skuter, moze da bude 50 cc ili vise, bitno da ne prelazi 125 cc. Ne bih kupio kinez, najvise bih voleo neku Yamahu Aerox ili Apriliu SR do 700-800 evra. Moze i nesto drugo. Ponudite sta imate i ispisite mi malo opis, sta bi trebalo da se promeni, registrovan, godiste, kilometrazu i tako dalje. Sta god da imate ponudite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 125 Napisano Februar 15, 2016 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: Gilera Nexus 500, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Druze imam savrsenu stvar za tebe Yamahu Majesty, stanje mehanicki odlicno, uvek servisirana i garazirana otkad je kod mene, vlasnik sam 4 godine, nikakvih problema nisam imao... Ne trosi ulje, odlicna joj je i kompresija i pali ko mina, sto se tice toga sve je super, fabricki. Plastike imaju ogrebotine, gume su djene djene, ja bi ih ganjao jos jednu sezonu pa zamena, al prednju imam jos jednu dobru i nju dajem uz motor... Sve u svemu proveren motor kome sam dugogodisnji vlasnik i prodajem ga samo zato sto zelim malo veci. 650 eura. 064 36 10 453 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 125 Napisano Februar 15, 2016 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: Gilera Nexus 500, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Kilometraza oko 30000 mrzi me sad do garaze da idem da vidim tacno, rekao bih po zdravlju masine da je prava, registrovan do 21.06.2016.. Sve u svemu pouzdan, mene je odlicno sluzio http://www.polovniautomobili.com/motori/7643989/yamaha-majesty-125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaskez023 1 Napisano Februar 15, 2016 U prolazu, 32 postova Motocikl: Kupujem Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, hvala na ponudi ali mi se ne svidja skuter jer je jako velik. Imam 16 godina i ovo bi bio prvi samo moj skuter pa bih hteo da bude manji a sportski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Februar 15, 2016 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/motori/7731310/baotian-bt-125 http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/110552-baotian-bt-125-2009 A poslao sam ti i na pp.Jedino sto je kinez... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaskez023 1 Napisano Februar 15, 2016 U prolazu, 32 postova Motocikl: Kupujem Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze, hvala na ponudi ali ne bih kineza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 15, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan aprilija sr 50,uradjena ful generalna sve sam novo stavio,izgleda kao iz radnje motor,od ulaganja nista,to je motor od drugara uradio sam mu generalnu i stoji mu nije presao 200km od popravke,inace originalne delove sam stavio,kolko trazi ne znam evo ti tel.pa ga nazovi reci mu da sam ti ja dao broj tj Poljanski njegov broj 0652031448 pedja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaskez023 1 Napisano Februar 15, 2016 U prolazu, 32 postova Motocikl: Kupujem Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti brate puno, samo me interesuje koje je godiste i jel padano sa njega pre nego sto pozovem coveka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 15, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ne,nije padano,prva je boja,a godiste...pa nem pojma necu da lupetam i nagadjam,ima karburator nema ajnspric,ma ocuvan motor extra...ima on i tdm jamahu kao nova,nazovi pa pitaj sve sto te interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaskez023 1 Napisano Februar 16, 2016 U prolazu, 32 postova Motocikl: Kupujem Prijavi odgovor kao problematičan 1200 trazi za apriliu sr 50, a ja imam 800 tako da cemo se tesko dogovoriti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 109 Napisano Februar 16, 2016 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar prodaje stvarno dobru Apriliu leonardo 125 2000. godište, prešla oko 22000, nove gume, kaiš, malossi rolnice, ulje i filter, antifriz, pločice, svećice, nelupan, nefarban, registrovan do aprila, kappa kofer 26 litara, vlasnik, nalazi se u Pančevu. Ceni je oko 800e Tel 064-2094039 Željko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Februar 16, 2016 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pezo Vivacity 100ccm? Nesto sitno da se cacne oko njega. Masina extra. Cena 500e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 17, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan 1200 trazi za apriliu sr 50, a ja imam 800 tako da cemo se tesko dogovoriti on je dao suzuki freewind za taj prdavac...ako verujes,al skuter je stvarno bez mane kao nov...a ide kao mutav....i nema da zvecka nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 17, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan evo ti skutera da biras gore,oba su lepa vadi novce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Februar 17, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Jaoo pa imam ja vespu ET4 2000g 125ccm plavu, taman oko 600-700eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Februar 18, 2016 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam jednu yamahu aerox koja mi stoji, stavljen nov kit athena posle toga presao 500km, nov kais, nov varijator, registrovan na stare table(treba kontaktirati vlasnika), spolja nije bas u nekom stanju, fali mu km sat i maska oko njega, cena 300e samo da mi ne stoji vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaskez023 1 Napisano Februar 18, 2016 U prolazu, 32 postova Motocikl: Kupujem Prijavi odgovor kao problematičan Havarisan, mozes li mi poslati par slika na pm ili na viber broj je 0691704099 hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Februar 18, 2016 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan imam jednu yamahu aerox koja mi stoji, stavljen nov kit athena posle toga presao 500km, nov kais, nov varijator, registrovan na stare table(treba kontaktirati vlasnika), spolja nije bas u nekom stanju, fali mu km sat i maska oko njega, cena 300e samo da mi ne stoji vise. Okaci neku fotku. Ja prodajem Vivacity-ja, upravo da bi klinac uzeo Aerox-a, da mu udovoljim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Februar 18, 2016 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Februar 19, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Što znači voženo muški... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaskez023 1 Napisano Februar 19, 2016 U prolazu, 32 postova Motocikl: Kupujem Prijavi odgovor kao problematičan Koje je godiste aerox sta ima to od delova vidim da je auspuh promenjen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaskez023 1 Napisano Februar 24, 2016 U prolazu, 32 postova Motocikl: Kupujem Prijavi odgovor kao problematičan Bump Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...