malitomic 1734 Napisano Februar 14, 2016 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Imam neku kolicinu lancanika ali tesko uspevam da odgonetnem za koji su motor. Za one na kojima se jasno vidi naziv proizvodjaca uz nesto brojki koje se nalaze na njemu i nije toliki problem. Najvise muka mi zadaju lancanici na cijem logu firme se nalazi mali okrugli lancanik a u njemu slovo B. Probacu to da slikam da bude jasnije. Ako neko zna tog proizvodjaca bas bi mi pomogao. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1734 Napisano Februar 14, 2016 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Na prve dve slike je taj kome nikako da udjem u trag i on me najvise zanima posto tih lancanika i najvise imam. Na trecoj su samo brojevi gde se da zakljuciti broj zuba eventualno. Tu vise nista ne mogu, a ima i takvih dosta. Na cetvroj i petoj slici se lepo vide imena proizvodjaca i tu vec nema problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...