CAJA 1171 Napisano Februar 13, 2016 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju nova Ratrace Polo moto jakna u perfektnom stanju nigde nije flekava, iscepana i slično. Dosta pogodna za tople dane pošto ima velike/dugačke luftere sa prednje strane, na leđima i duž rukava koji se otvaraju i zatvaraju zipom. Spolja osim tri džepa poseduje i zatezače na rukavima i kukovima dok su bokovi celom dužinom urađeni od tegljivog materijala. U unutrašnjosti jakne se nalaze svi protektori(ramena, laktovi, leđa) kao i zip za kopčanje sa pantalonama. Uživo mnogo lepše izgleda. Veličina je Xl ALI proverite dole date dimenzije sa nekom vašom sličnom jaknom pošto je to najmerodavniji način da vidite da li će vam odgovarati. U slučaju da vam ne odgovara možete vratiti paket a ja ću vama novac. Dimenzije: Širina ramena od šava do šava:53cmDužina prednje strane od donjeg dela kragne skroz do dole:58cmDužina jakne nazad skroz od gore do dole:73cmDužina rukava od ramena do zgloba:71cmDužina rukava od pazuha do zgloba:58cm Ja je cenim 60e fiksno moj broj telefona je 065 576 12 04 (Poziv, Viber, SMS) Za više informacija slobodno pitajte. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Februar 14, 2016 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...