DZONNAC 1 Napisano Februar 9, 2016 U prolazu, 11 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima i poštovanje. Zovem se Nikola imam 15 godina i dolazim iz Loznice. Motor za sada nemam iz razloga jer sam ga prodao a bio je jedno vreme Tomos APN4 pa onda Sprint Eagle. Ljubav prema motorima se javila još davno kad sam imao priliku da 'osetim' gas na Suzukiju GSXR iz 2005, tako je sve počelo. Moje simpatije su uzeli enduro motori, jednostavno enduro. Ovo je bilo nešto ukratko o meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4726 Napisano Februar 9, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Nikola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DZONNAC 1 Napisano Februar 10, 2016 U prolazu, 11 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da napišem bavim se dizajnom već 5 godina, tako da sam otvoren za sve saradnje, kompenzacije, itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Februar 10, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav o dobrodosao. Ja bi voleo da vidim neki tvoj dizajnerski rad od pre 5 godina t.j kada si imao 10. O kom dizajnu se radi? Послато са GT-I9301I 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Februar 10, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan vrlo si perspektivan obzirom da imas 15 godina... kaci radove da vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DZONNAC 1 Napisano Februar 10, 2016 U prolazu, 11 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Može, hvala Bogu pa ih čuvam. Ono što volim da radim jeste dizajniranje logotipa za kompanije, mada radim i manipulacije, itd. A ovo su sadašnji neki radovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Februar 10, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan tebra... dobar si registruj se na neki freelance sajt, ima ljudi kojima treba ovako nesto.. mozda zaradis koji dinar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DZONNAC 1 Napisano Februar 10, 2016 U prolazu, 11 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljivao sam se i na 99designu pa nisam ništa uspeo tj. uspeo bih da imam više godina i od tad krijem godine kad je u pitanju posao ili ih povećam barem za 5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1733 Napisano Februar 11, 2016 Drug član, 825 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...