severian 17571 Napisano Februar 24, 2012 Integrisan, 8345 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Pitanje je prosto: Koji restoran sluzi najbolja jela od divljaci i u koji bi valjalo otici? Konkretno me interesuje beograd ili neka bliza okolina, ako stvarno vredi proputovati malo Nisi rekao koja cenovna kategorija, ali ipak moja preporuka: Kod Kapetana (Zemunski Kej). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XXXL 645 Napisano Februar 24, 2012 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoji cenovni rang, dolaze neki strendzeri nalozeni na krvavo meso pa ono... ne placam ja pa mi svejedno samo pucajte sa predlozima ^^ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Februar 25, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan "Dom lovaca" u Alekse Nenadovića, stari i provereni restoran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Februar 25, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan MB u mladenovcu. klasicna drumska kafana, poznati su po jagnjetini, koja je stvarno sjajna. cene ne opravdavaju ono sto se dobije, ali ok moze jednom da se ode. ako ne volite jegnjetinu, ne morate.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XXXL 645 Napisano Februar 25, 2012 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan Stoja i Vule overeni premijerno danas. Srneci gulas i kobaje od divljaci, domacinski, nas trojica se razvalili probno za 2000 din Hvala za preporuku ^^ U uzi izbor za sledecu nedelju su usli restoran Hunter (fenseraj, dobra klopa), Lovac (mada nesto su mrsavi kolko sam video) i Stoja i Vule za domacinsku atmosferu uz karirane stolnjake i "kafanski" pristup Ako se neko seti jos necega, extra ! Hvala jos jednom na predlozima P.S. MB za jagnjetinu je stvarno dobar, ko voli recimo teletinu ispod sacha neka obidje Durmitor na NBGD (preko puta opstine/supa). Greske nema, a kolenice u kupusu su top klasa Nema puno kupusa al kolenica nadoknadi, sve krtina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Februar 26, 2012 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li jos postoji i da li je usluga i ponuda i dalje OK ali nekada sam odlazio u ''Salas u centru grada''. Majke Jevrosime 19... zgodno za popiti sa gostima satljik rakije i bokal vina jer moze i peske Pored vojvodjanskih specijaliteta uglavnom sam jeo odlicno spremljenu divljac. nadjoh ovaj link iz politike, ne znam od kog datuma je http://www.vibilia.rs/srpski/izvestaj/0506/salas_politika_111004.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 26, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Koji km posle lakat krivine prema NS.. NK pečenjara Otprilike preko puta indijske kuće.. Nekoliko puta sam bio i uvek je bila vruća jagnjetina i krmetina.. drugo i nema.. p.s. Kod Neše nisam probao rebarca.. ali gulaš nema šanse da pojedem.. tako nešto nema nigde za 250 din.. a da znam.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Februar 26, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan p.s. Kod Neše nisam probao rebarca.. ali gulaš nema šanse da pojedem.. tako nešto nema nigde za 250 din.. a da znam.. Da li mislis na kafanu na Belim vodama (Zarkovo)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XXXL 645 Napisano Februar 26, 2012 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan p.s. Kod Neše nisam probao rebarca.. ali gulaš nema šanse da pojedem.. tako nešto nema nigde za 250 din.. a da znam.. Da li mislis na kafanu na Belim vodama (Zarkovo)? Ako je ta ... vrhunac Vlasnik redovno prica i druzi se sa gostima, domacinska atmosfera, klopa odlicna, cene umerene-niske Ljudi, ovde delite neke veoma vazne informacije, ne znam kako ja ranije nisam video ovu temu Treba je preimenovati u gurmanski but & guzz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Februar 26, 2012 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Juče ponovo svratio u pečenjaru kod Baralića u Mrčajevcima i ponovo bio zadovoljan i hranom i cenom.Kilo prasetine 700din. Hteo sam da pohvalim jednu drugu pečenjaru,mislim da se zove Stari hrast ili 2 Hrasta .Nalazi se na putu Lazarevac-Arandjelovac u mestu Bukovik odmah pored puta.Ima i prasetinu i jagnjetinu i moram da kažem da bolje nisam jeo.Peče uvek prasiće i jage do 20kg,ne veće.Seče na sitne komade i bez kostiju. cene su korektne .To je porodična firma i gazda uvek preporuči šta je bolje u to trenutku.Sve pohvale za njih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Mart 14, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Dosta putujem vezano za posao, i u dosta sam restorana svracao, za mene nema jaceg po klopi od restorana "SRBIJA" obrnovacki put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Mart 14, 2012 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan koji put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Mart 15, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Сутра путујем у Нови Пазар. Треба ми предлог за кафану или ресторан са добром клопом на потезу од Крагујевца до Краљева. Хвала унапред Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Mart 15, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba predlog za najbolje krempite, Mladenovac ili Smederevo. Da radi nedeljom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2581 Napisano Mart 15, 2012 ODUSTO OD DIJETE, 2642 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Kuku meni pa gde sad naleteh na ovu temu kad sam na dijeti,nema veze pratim temu i memorišem potencijalne lokacije kad otopli za vožnju. Pohvala za sve koji su ostavili info ovde gde se dobro jede,meni bar to znači dosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Mart 15, 2012 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ako prolazite kroz Temerin,toplo vam preporucujem restoran Guljaš Čarda.Jedini problem je sto nije na glavnom putu,nego napr ako idete iz NS za Becej, u centru skrenete levo prema vasaristu,i nako cca 700 metara stizete do carde.Ne mozete promasiti. Narucite neki od specijalieta,i necete se pokajati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Mart 15, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ako dođem do Temerina, onda ću da svratim kod tebe na kotlić Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4764 Napisano Mart 15, 2012 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Сутра путујем у Нови Пазар. Треба ми предлог за кафану или ресторан са добром клопом на потезу од Крагујевца до Краљева. Хвала унапред Od Kragujevca do Kraljeva i ne znam za neku kafanu bas na glasu...ali ako nastavis jos 20-ak km prema Pazaru, tacno preko puta starog grada Maglic, nalazi se kafana "Jerinin grad", koju ne bi trebao propustiti. Ja ne propustam priliku da svratim ako idem tim putem. Ono sto ja narocito volim tamo da jedem su riblja krem corba (neponovljivo iskustvo), sveza pastrmka spremljena na nacin da bi mnogi riblji restorani pozavideli, jagnjetina i teletina ispod saca....Ono sto je takodje bitno su cene...kad nam dodju prijatelji iz Beograda i vide racun, komentar je da se u Beogradu za te pare dobije samo pice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 15, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi gladovao do Pazara i onda otisao kod Jonuza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Mart 15, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko, dal' Babina Reka radi ovih dana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 15, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam, nisu radili samo za vreme onih velikih snegova. Sada vec rade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Mart 15, 2012 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Сутра путујем у Нови Пазар. Треба ми предлог за кафану или ресторан са добром клопом на потезу од Крагујевца до Краљева. Хвала унапред Odmah iza Kraljeva ka Novom Pazaru je mesto Bogutovac i kafana "Kod Mira" Srece se sa puta 50-tak metara posto se kafana ne vidisa glavnog puta. Nema greske sa ovom kafanom!!! Cesto svracam i do sada je uvek sve bilo izuzetno. Od slatkisa preporucujem jabuke i slafroku ili pitu od jabuka! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Mart 15, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Хвала на брзом одговору Јављам утиске Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4764 Napisano Mart 16, 2012 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Сутра путујем у Нови Пазар. Треба ми предлог за кафану или ресторан са добром клопом на потезу од Крагујевца до Краљева. Хвала унапред Odmah iza Kraljeva ka Novom Pazaru je mesto Bogutovac i kafana "Kod Mira" Srece se sa puta 50-tak metara posto se kafana ne vidisa glavnog puta. Nema greske sa ovom kafanom!!! Cesto svracam i do sada je uvek sve bilo izuzetno. Od slatkisa preporucujem jabuke i slafroku ili pitu od jabuka! Takodje vrlo dobra kafana, nalazi se u objektu starom preko 150 godina. Gomila najrazlicitije klope...samo cene su konkretnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Mart 21, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Свратио код ``Мира`` Богутовац Кафана основана 1826 године као и институција где ја радим . Услуга коректна, клопа одлична , порције брука , цена смешна у односу на Н.Сад и Београд... Свратио код ``Јонуза`` Н.Пазар ћевапи чиста +10 - ка, цена џабана... У повратку свратио на ручак у ``Етно кућу`` (између Рашке и Ушћа) Иста прича п.с. 3 дана службено одсутан, вратио се кући са 3 кг живе ваге више Хвала на саветима 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...