BEX FZR 1000 9 Napisano April 18, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Baljevac Motocikl: FZR 1000 Genezis Prijavi odgovor kao problematičan E posto sam ja kamiondzija i veliku vecinu navedenih kafana sam posetio mogu da kazem da se u Srbiji skoro svuda dobro jede. Sto se tice Ibarske na potezu BG-NP izdvojio bih sledece kafane : GURMAN kod Dragana na izlasku iz Lip. suma, KOD RASA u Ljigu, pecenjara 1 km ispred Preljine neznam kako se zove al je dobro pecenje, JERININ GRAD u Maglicu, u Brveniku ima dve kafane odlican rostilj po ceni od 500 din. 1 kg. CAKMARA etno kuca 5 km. ispred Raske, naravno ROYAL 1 km. ispred Raske (gazdarica Sladja radi samo drugu smenu od 16 h. tako da znate) hehehehe.... i u Pazaru bih izdvojio cevabdzinicu kod BEKA i JONUZA. Pozdrav braco bajkeri pa se vidimo za vidovdan u KM ako ne i pre negde, zelim vam lepo vreme, lepe zene, ladno pivo i dobru klopu, naravno dosta km to se podrazumeva pozdrav i srecno ....... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 15, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan E posto sam ja kamiondzija i veliku vecinu navedenih kafana sam posetio mogu da kazem da se u Srbiji skoro svuda dobro jede. Sto se tice Ibarske na potezu BG-NP izdvojio bih sledece kafane : GURMAN kod Dragana na izlasku iz Lip. suma, KOD RASA u Ljigu, pecenjara 1 km ispred Preljine neznam kako se zove al je dobro pecenje, JERININ GRAD u Maglicu, u Brveniku ima dve kafane odlican rostilj po ceni od 500 din. 1 kg. CAKMARA etno kuca 5 km. ispred Raske, naravno ROYAL 1 km. ispred Raske (gazdarica Sladja radi samo drugu smenu od 16 h. tako da znate) hehehehe.... i u Pazaru bih izdvojio cevabdzinicu kod BEKA i JONUZA. Pozdrav braco bajkeri pa se vidimo za vidovdan u KM ako ne i pre negde, zelim vam lepo vreme, lepe zene, ladno pivo i dobru klopu, naravno dosta km to se podrazumeva pozdrav i srecno ....... Svaka čast kolega!Odličan izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 154 Napisano Maj 16, 2012 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan odlična tema, samo da se prijavim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Maj 30, 2012 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Maloprije naletio na ovaj link Bike HOSTEL u BiH, ne znam da li je iko od vas posjetio ovo mjesto ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Jul 1, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan afan je moja sudbina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Jul 1, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Kafana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukčević 100 Napisano Jul 5, 2012 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih preporucio nacionalni restoran TARA na 5 kilometara od Kolasina ka Matesevu. Znaci,ako dolazite iz pravca Mojkovca,skrenete u Kolasin i zaputite se prema Matesevu. Hrana je fenomenalna(kacamak,cicvara,popara,pastrmka,meso...),cijene isto tako. Recimo,izvrstan kacamak ,porcija za dvoje,je 10e. Koordinate: 42.790693,19.53744 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loki 5 Napisano Jul 12, 2012 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Konoba Ane, Vodice Svi koji budu u prolazu kroz ovaj kraj, (od Šibenika prema Zadru 5km.) dobrodošli su u autohtonu dalmatinsku konobu, hrana, piće, mogucnost organizacije smještaja i sve što treba....a ono što nemamo neće Vam ni trebati Web: http://anekonoba.freshcreator.com/ Naravno sponzorske cijene za bikere nisu upitne Za sve informacije moze i na mail: dario.cicic@gmail.com ili +385989078303 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Jul 12, 2012 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Kale Stepojevac na jbarskoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Avgust 25, 2012 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan kafana Serbish pub je mesto gde se okupljamo mi Extremi i gde nekog od nas uvek mozete tamo naci kad prolazite kroz Smederevo,kafana se nalazi u ulici pored Dunava kod keja pa svratite na domace rakije svih vrsta i svega ostalog od alkohola....sluzice vas Damir bivsi bubnjar Alogije jedan od boljih u tome u Srbiji pozzz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Septembar 7, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan prvi zvanicno u podgorici , biker friendly restoran cafe DUET , u centru grada ispod glavnog gradskog stadiona , na 200 kvadrata kafeterijskog i restoranskog dijela, za sve bajkere popust na sve sa menija 15 posto !!!! takodje vrlo brzo krece fb stranica i website sa svim dodatnim informacijama, polako ce biti preuredjenje u bajkerskom stilu u saradnji sa bajkerima gostima, tako sto ce te vi davati sugestije preporuke i naravno zalbe brzo ce biti i istaknuta biker friendly tabla, ispred ima prostor za parkiranje motora , bice i specijalne povoljnosti i gratis stvari, eto pored lokala imate i svu dodatnu pomoc za sve bajkere koji su u cg , u podgorici , i sl jos jednom i odje za sve sam na raspolaganju +382 67 624 140 nikola aka sparco ! eto jos jedno mjesto u nizu kad ste na dva tocka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Septembar 11, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Septembar 11, 2012 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Proslog vikenda smo svratili ovde: http://www.bucinsalas.com/index.html Mesto je za svaku preporuku,necete pogresiti ako svratite na klopu.Cene su umerene,a porcije nenormalne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Septembar 11, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan hmmmm, deluje privlačno... ali zbog ulice ne znam šta da radim... hm, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spike 1 Napisano Septembar 19, 2012 U prolazu, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko zna gde ima dobar svadbarski kupus u Beogradu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Septembar 20, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Cisto jedna negativna preporuka, da se ne zeznete. Vracajuci se iz Grcke letos, sretnem nekog speditera na granici, koji je iz Vranja, i upitah ga gde je najbolja klopa. On rece bate idi preko puta Dzepa u klisuri, strava restoran, cene 4x manje nego u Dzepu, hrana vrhunska, neces pogresiti. I ja reko da poslusam coveka, delovao da zna sta prica. Restoran se nalazi sa desne strane kada idete ka Nishu. Inace em sto je losa hrana, em sto sam nasao muvu u salati (naravno kao pravi salatu muvu sam izbacio a salatu pojeo ), em su cene indenticne kao u Dzepu. Tako da kolege ucite na tudjim greskama. Pozz, Milos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 20, 2012 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Inace em sto je losa hrana, em sto sam nasao muvu u salati (naravno kao pravi salatu muvu sam izbacio a salatu pojeo ) Znaci,bar im salata valja :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Septembar 22, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Inace em sto je losa hrana, em sto sam nasao muvu u salati (naravno kao pravi salatu muvu sam izbacio a salatu pojeo ) Znaci,bar im salata valja :) Ako nista, dobijes meso u lucenim paprikama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laca 10 Napisano Septembar 23, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Harley Davidson Fat Boy Prijavi odgovor kao problematičan Zaobilazicemo je u sirokom luku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Septembar 25, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Zaobilazicemo je u sirokom luku. Ako ides u Grcku, idi preko Kosova, jedino je tako mozes zaobici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoster 46 Napisano Novembar 9, 2012 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CanAm Spyder F3S Prijavi odgovor kao problematičan Kafana KOD GEDZE na izlazu iz Krusevca na putu za Kopaonik . Sjajna klopa (srpski specijaliteti ;D ), uvek puna pa se stalno ceka da se oslobodi sto, cene ok . Kad god idem na Kop uvek svratim, preporuka . Potpuno se salzem za kafanu Gedza! Cevapi na kajmaku su zakon! http://www.nemagreske.com/kafana-gedza/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoster 46 Napisano Novembar 9, 2012 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CanAm Spyder F3S Prijavi odgovor kao problematičan Kafana KOD GEDZE na izlazu iz Krusevca na putu za Kopaonik . Sjajna klopa (srpski specijaliteti ;D ), uvek puna pa se stalno ceka da se oslobodi sto, cene ok . Kad god idem na Kop uvek svratim, preporuka . Jel to onaj "Gedza" sa opankom ispred kafane, sa desne strane kad se ide od Krusevca, selo Lipovac, pre Steposha ?Ako je to, a mora da bude, tamo sam jeo najbolje chorbe na svetu - telece i jagnjece. Sve u zemljanim posudama,uvek vruca pogacham, ali ne iz mikrotalasne, etno fazon, extra klopa, umerene cene. Ja bi reko da je na tog Gedzu mislio! po pogachi sam prepoznao opis! ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoster 46 Napisano Novembar 9, 2012 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CanAm Spyder F3S Prijavi odgovor kao problematičan Najbolja Jagnjetina na Zlatiboru: Kafana kod Dulovica (na Mackatu) Kafana kod Pega (selo Sljivovica) Ko nije prob'o, ne zna sta je dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezar 7 Napisano Novembar 14, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aj da i ja malo pripomognem ko rodjeni leskovchanin..Elem,po ulasku u Leskovac,levo posle nadvoznjaka pa nakon prvih semafora odmah s desne strane 3 kafane i svaka sa nekom svojom osobenoscu.Da napomenem,enterijer nije nesto posebno ni u jednoj od njih ali je zato klopa extra. Kaf. VRUC VETAR /samo rostilj/.odmah do nje kaf.SRCH, rostilj i iznutrice/pohovani skembici,krezlembrizle i sl./-inache,moja omiljena i odmah do nje kaf.KOD KAJSU /rostilj,corbice i przenija od mesa...Znaci u koju god da svratite ne moz da pogresite s tim sto je meni za nijansu SRCH blagi favorit.Kao sto rekoh klopa je vrh a cene vise nego pristupacne,jbg ipak je ovo sirotinjski kraj.Za 2 osobe da se ubiju od jedenje i pijenje ako predje1500-2000 din,besim se.)) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Novembar 14, 2012 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Dajte neku preporuku za dobru pragnjetinu ili samo jagnjetinu ispod saca...Da je u okolini Pozarevca,Smedereva,V.plane,Mladenovca,najdalje Beograd.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...