milje80 363 Napisano Februar 9, 2016 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Trebam mali savjet. Kontati žmigavca (na upravljaču) su počeli slabo da hvataju. Nekad se upale, nekad ne. Otvorio sam mehanizam i primjetio da je raniji vlasnik izgleda prskao nešto što je stvorilo "sluzavu izolaciju" i to bukvalno, pa sada one male poluge ne dodiruju i ne stvaraju pravi kontakt. Očistio sam, poprskao sa WD40 i opet očistio i bolje je, ali i sada ponekad ne spoji. Ranije je spajalo svaki 10ti put sada hvata svaki drugi put. Da li neko ima neki savjet po ovom pitanju, nikako mi se ne sviđa da mislim da li sam dao žmigavac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrashSm 179 Napisano Februar 9, 2016 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Sremska Mitrovica, Lacarak Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :) Prijavi odgovor kao problematičan Isti problem, samo sa levim zmigavcima, desno rade OK. Pratim temu u nadi pronalaska potencijalnog resenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 363 Napisano Februar 10, 2016 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas otvorio sklop, israo sa wd40, prebrisao i radi. Nije radilo dok bukvalno nisam isprao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jaro74 1 Napisano Novembar 4, 2017 U prolazu, 7 postova Lokacija: kisac Motocikl: honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/10/2016 at 20:14, milje80 je napisao: Evo danas otvorio sklop, israo sa wd40, prebrisao i radi. Nije radilo dok bukvalno nisam isprao. ja imam problem sa prekidacem za gasenje i start crveni prekidac ukljucuje pumpu benzina.koliko cujem kad okrenem kljuc.radi se o varaderu 1000.2005g jel znas mozda nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 363 Napisano Novembar 5, 2017 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam te shvatio najbolje. Ne radi prekidac ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jaro74 1 Napisano Januar 5, 2018 U prolazu, 7 postova Lokacija: kisac Motocikl: honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/5/2017 at 21:33, milje80 je napisao: Nisam te shvatio najbolje. Ne radi prekidac ili? znaci okrenem kljuc stavim na run fi ostane upaljen sija crveno i nece da upali motor mislim da . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jaro74 1 Napisano Februar 4, 2018 U prolazu, 7 postova Lokacija: kisac Motocikl: honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pa kako da objasnim neodradi pumpa ponekad ,ostane upaljen fi.pa ga startujem u prazno ugasim kontakt ,upalim kontakt i upali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jaro74 1 Napisano Februar 4, 2018 U prolazu, 7 postova Lokacija: kisac Motocikl: honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan neznam kako drugacije da objasnim.danas sam rastavljao prekidac cistio kontakt sprej sastavijo.i isto mi se desilo.znaci mislim da je nesto izmedju pumpe i komande .neznam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...