Jump to content

Moto Zajednica

Registracija motora

Recommended Posts

• Ne silazi, 1816 postova
  • Motocikl: mali strom

U zadnjih par godina kupovao i prodavao u Valjevu,Indjiji,Smederevska Palanka,Sabac,ugovor u agenciji,u poreskoj i odjava tablica sve gotovo za max 2-3 sata,ja stvarno ne znam sta se desava u Beogradu ali izgleda da je samo tamo problem

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 1816 postova
  • Motocikl: mali strom

Znam dosta preprodavaca da su na salterima kukali,molili,vadili se kao zivim daleko,radim,ne mogu da dodjem sutra,jbg mozda se neka fina teta smiluje pa uradi odmah posao od celih 10 minuta

• Drug član, 1894 postova

To sa poreskom upravom je posebna priča. Debili, moraš da čekaš da im uplatiš pare. Meni je čak ta što radi tamo rekla da sledeći put stavim neku manju cifru pošto je po katalogu mnogo manje nego sto sam ja napisao pa bih platio manji porez i da tako treba da radim ubuduće. Ne znam samo kako ih nije sramota, šta misli od čega ona prima platu ili da ne pričam to od kojih para se leče ljudi koji su mladi dobili teške bolesti čije je lečenje skupo i zaslužuju li oni uslove dostojne čoveka i lekove koji uvek fale. Nemojte samo sad o političarima

• Andragog, 5026 postova
  • Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS

U Vranju su mi rekli da platim porez u upravi trezora jer se tada odmah vidi na njihovom sajtu da je legla lova. Kada se uplati u banci ili pošti onda treba 24 ili više sati pa nedaju pečat.... spaso me čovek da ne sedim u Vranju dva dana !!!

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja