sale125 680 Napisano Februar 6, 2016 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Prvenstveno mi treba prednja plastika za RD02 1996. godiste, verovatno ce trebati i leva plastika ali za to javljam naknadno. Neke gume polovne a da su ok, moze za OFF (tipa t63 itd), planiram da uzmem heidenau pa ako neko daje nesto povoljnije.. 90/90-21 i 120/90-17 Ako neko ima bilo sta od delova, bilo sta za dominatora nek javi, pusti pp pa da vidimo da napravimo nesto... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Februar 7, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj ovog lika, ima sve zivo https://www.kupujemprodajem.com/Delovi-za-Japanske-motocikle-3083959-oglas.htm?filter_id= Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Februar 7, 2016 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Vau, nisam znao za ovog poslao sam mu poruku pa cemo videti kad odgovori. Hvala puno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1835 Napisano Februar 7, 2016 Drug član, 756 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti odgovara 130 mogu da ti ponudim TKC 80. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/111665-continental-tkc-80-twinduro/#entry1799433 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Februar 7, 2016 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Imacu u vidu, pokusao sam da nadjem po oglasima i prednju pa da imam to da uparim medjutim nigde ne nadjoh.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1835 Napisano Februar 7, 2016 Drug član, 756 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da ti dam uz nju i prednju anakee. Čini mi se da je 08. Ok je guma, za prvu pomoć. Ja sam je vozio letos i ništa joj ne fali. Dok je suvo, šaru ni nova nije imala. ;-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Februar 11, 2016 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan UPDATE: Potreban mi je i neutral switch za RD02, izgleda ovako: Ako neko ima, nov, polovan a ispravan, savet gde se u Srbiji moze kupiti, nek se javne Po ebayu su oko 10-15eur novi, a ne ceka mi se, ne znam kad cu sledeci put ici u svet.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1754 Napisano Februar 17, 2016 Drug član, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Prvenstveno mi treba prednja plastika za RD02 1996. godiste, verovatno ce trebati i leva plastika ali za to javljam naknadno. Neke gume polovne a da su ok, moze za OFF (tipa t63 itd), planiram da uzmem heidenau pa ako neko daje nesto povoljnije.. 90/90-21 i 120/90-17 Ako neko ima bilo sta od delova, bilo sta za dominatora nek javi, pusti pp pa da vidimo da napravimo nesto... Imam filter vazduha za Dominatora, org Honda, bregastu novu,prekidace na volanu,retrovizore,migavce verovatno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Februar 17, 2016 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Nista od toga mi ne treba trenutno, imacu u vidu ako zatreba ili neko pita Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Mart 29, 2016 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prodat tako da potraga vise nije aktuelna! Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...