miksamgm 1068 Napisano April 16, 2016 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Evo update Kupio inbuse i zvezdaste podloske,nabavio crveni loctite kao sa linka. Namestio,zavrnuo povezao. Ali problem. Iznad sam zaboravio da napisem,da je kad se rsum dogodio,posle toga nije davao znake zivota na dugme za paljenje,ni cvak. Tako je isto i sada kad je namontiran nov namotaj. Proverio sam jedan jedini osigurac koji ima i on je ispravan. Probao.sam direktno da ga upalim,vergla ali nemoze da upali,kao da nema struju na svecici. Jel ima neko pretpostavku,sta da trazim,pogledam??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano April 17, 2016 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da napisem sta bi,ako nekog zanima Drugar elektricar i ja,danas raskupusasmo celu instalaciju u najsitnija creva. Problem je nastao zbog mase koju motor nije dobijao,negde je nesto pregorelo,bog zna gde,nismo nasli. Glavna masa,sa akumulatora je zavrnuta na masini i to je debeli kabal i on je ok. A masa za sve ostalo na motoru(zelena zica) nemam pojma gde je zavrnuta i ona vise nema spoj na masu. Izgoreo je i prekidac na kvacilu,koji je sluzio kao blokada za paljenje,pa sam ga eliminisao. Jos samo da spojim zeleni kabal na masu i sve radi,ali mi je sve jako cudno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan_79 0 Napisano Maj 2, 2017 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Atv200 Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima, posto sam i ja kupio isti atv 200 iteresuje me gde mogu da kupum glavu motora sa vodenim hladjenjem i cilindrom fi 63,5 mm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...