Endurac 960 Napisano Januar 29, 2016 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan teget belo crna, skoljka i vizir odlicni, alpinestars sa svim protektorima br 44 male, jbg. Moje, kaciga je svojevremeno stigla iz USA, velika L(60). Moz za neki mob sa vel`kim ekrancem pojedinacno ili djuture, ili slicno (bas ili gitarsko pojacalo, stalak za cinelu, nuklearnu podmornicu....).... Na PP dogovor. Cmok;) PS. Kaciga i cizme su noseni, nije novo, fotke imate u mojim ranijim oglasima. Moz i prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Januar 31, 2016 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Malo i je problem sto ne trosim VIP, ali ajd da razmislim.....aj na PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 31, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan A ti ponovi slike shojke,i,lepo je ufotkaj.Tamo imas samo 1.sliku.Mozda je neko i kupi.Ja sam jurio tvoj stari oglas,i veruj mi jeeedvaaaa ga nadjooo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Januar 31, 2016 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Znash ti mene, prodao bi, al mi zao;) Hrcak:)))) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Februar 25, 2016 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan foto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...