brdy 2100 Napisano Januar 29, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Jakna za bas krupne bajkere, ja mogu da je nosim ali nemam bas toliko veliki stomak da je popunim adekvatno. Svi protektori, zimski ulozak, jakna je kao nova nije ofucana. Kao nedostatak neveo bi onaj uckur sto se vezuje, sam polomio vidi se na slici. Cena 40e ili menjam za neku manju u vel xxl. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8419 Napisano Januar 29, 2016 Solo Rider, 3219 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno šaljem ti na PP podatke za dogovor. Ok ?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Januar 29, 2016 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Samo me intresuje zbog velicine nesto..koliki si ti pa ti je ova jakna malo sira u stomaku. ja gledam nesto slicno, ista marka pa nisam siguran za velicinu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8419 Napisano Januar 29, 2016 Solo Rider, 3219 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Samo me intresuje zbog velicine nesto..koliki si ti pa ti je ova jakna malo sira u stomaku. ja gledam nesto slicno, ista marka pa nisam siguran za velicinu. Ima već jednu IXS pretpostavljam da su i veličine iste i 5XL mi perfentno paše a oko stomaka sam 130 cm ako ti je od pomoći info. Pozzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Januar 29, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam oko 195cm i oko 115kg, u ramenima je super, ali oko stomaka imam lufta pa mi je malo nezgodan osecaj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8419 Napisano Januar 29, 2016 Solo Rider, 3219 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam oko 195cm i oko 115kg, u ramenima je super, ali oko stomaka imam lufta pa mi je malo nezgodan osecaj. :lol: Ja imam koju kilu više taman da popuni luft Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Januar 29, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam oko 195cm i oko 115kg, u ramenima je super, ali oko stomaka imam lufta pa mi je malo nezgodan osecaj. :lol: Ja imam koju kilu više taman da popuni luft Hahaha bice ti taman vidim po obimu stomaka, tebi ce bas da legne sa obimom 130, kod mene je 113 cm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...