sashac 8204 Napisano Januar 27, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moj Citizen,kao nov,bez ijedne ogrebotke,siguronosna narukvica(dupla kopca). 200 evra.Bez cenkanja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Januar 27, 2016 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Kolko prešo??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 27, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Nosila ga moja baba,kad ide na pijacu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Januar 27, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Kolko prešo??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 27, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan di su mladi,tu je sala... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 27, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan totalni mrak... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4925 Napisano Januar 28, 2016 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Model je JW0097-54E ako neko hoće detaljnije da pogleda Dobar sat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Januar 28, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Jel mu ispravna kamera? Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 29, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ajde drugari,dogovoricemo se za cenu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 10, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Sat je odlican,javilo se nekolicina kolega koja bi razne kombinacije,ali su svi nesto bez kesa,a meni samo to igra.Moto opremu imam kompletnu i zimsku i letnju,pa nemojte to nuditi.Nije mi nikakva zurba,pa polako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Februar 11, 2016 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Ajde drugari,dogovoricemo se za cenu...Zar ne rece bez cenkanja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 11, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Slab sam na kolege sa foruma,nije zapelo za 10-20 evra... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 21, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ode čuka za Keekeenduuu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...