Raša 54 Napisano Mart 25, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Želim ti brz oporavak ! Ono što stvarno zbunjuje u celoj priči je ta uslovna strelica, a bilo bi zanimljivo da neko analizira podatke sa saobraćajnih nesreća u raskrsnicama gde su strelice, jer kao što neko reče one su uzrok mnogih nesreća. Posebno ta strelica u Paštrovićevoj jer većina se zaleti nizbrdo iz Žarkova tako da nije lako ni prikočiti. Slična situacija je i na Ibarskoj na raskrsnici kod Belih Voda, tamo se većina zaleti Ibarskom ili iz pravca grada ili iz pravca Petlovog brda pa oni koji se "uslovno" uključuju teško mogu da procene da li auto ide brzo ili ne. pa ti iz australije bolje poznaješ raskrsnice u beogradu nego ja što sam odavde. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosi72 4 Napisano Mart 25, 2008 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Melburn, Australija Motocikl: Honda Hornet CB900F 2006 Prijavi odgovor kao problematičan pa ti iz australije bolje poznaješ raskrsnice u beogradu nego ja što sam odavde. ;D ;D ;D ih mnogo godina sam ja špartao tim asfaltom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Mart 26, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Bato, žao mi to što ti se desilo ali bar je glava na ramenu i sve će biti OK. Ja sam imao sličnu situaciju kad se žena u krivini na desno isparkiravala i nije ni pogledala da li neko prolazi već je telefonirala desnom rukom i zamalo (par cm) da me obori. Ja stanem, pitam jel normalna, gde gleda a ona ospe paljbu na mene što JA ne gledam gde vozim ??? Suzdržao sam se nekako (zbog blizine posla i kolega) te sam je samo iznapušavao ko nikog do tad a palo mi je svašta na pamet ... Meni se u tvojoj priči jako dopao detalj gde policajac shvata apsolutno šta se desilo i ovog kretena želi što više da kazni jer shvata da ovaj nema osećaj nikakve krivice niti zna kakve gore posledice su mogle da se dese. Mislim da je to pozitivno jer saobraćajci su ti koji stalno vrše uviđaje kad se desi neka nesreća i oni tačno znaju kad smo mi bajkeri krivi (i to se često dešava - brza vožnja, neiskusni klinci) i kad nismo (a to još češće). Oni su za razliku od vozača kola svesni da smo mi u saobraćaju najranjiviji što se iz tvog, na žalost, primera da videti. Ja sam pre 2 god bio u gipsu ali ne zbog pada s motora i moj savet ti je da obavezno odradiš i fizikalne terapije i vežbe koje slede posle gipsa. Brz oporavak ti želim i vidimo se negde na asfaltu uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...