gorzy 175 Napisano Januar 24, 2016 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze, kupujem polovnu kros gumu 17-icu, sirina 120-130-140 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Januar 24, 2016 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema cross guma za 17" felnu,ima samo enduro (dual-sport). Pogledaj na KP-u.Jedino što ima "čepove",a pravi se za 17" su Michelin T63 ili Continental TKC 80,ali opet ponavljam-to nisu cross gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 24, 2016 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Proizvode se kros gume 17" http://en.reifenwerk-heidenau.com/modules/reifenliste/view.php?lang=en&point=2&rtyp=11&PHPSESSID=uujrndus522pjhonmqsj5k5df7&profil=73&pic=103 http://altes.co.rs/aa/moto/cross/ Ima i drugih proizvođača, npr Mitas C-02,... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Januar 24, 2016 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam na Mitas,a ove Hajdi ne verujem da će naći polovne na oglasima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 175 Napisano Januar 24, 2016 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem iskljucivo polovnu gumu, ali za sad nisam naso nista normalno. Izgleda je bolje da stavim 18-icu felnu. Ima vise guma u ponudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 25, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam muku mucio neko vreme sa 17icama cross...nove nisam hteo da kupim,a polovna se tek po koja pojavi i bude duplo skuplja od 18ice....na kraju kupim tocak 18 od xt-a.....mada sad se malo teze nalaze polovne 18..jer svi noviji motori nose 19 icu pozadi....i 19 ima dobrih gotovo dzabe.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 26, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Igore, cimni me neko popodne da bacim pogled u garazu, sta imam..... ako imam nesto za tebe, saljem ti za dz. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 175 Napisano Februar 19, 2016 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Igore, cimni me neko popodne da bacim pogled u garazu, sta imam..... ako imam nesto za tebe, saljem ti za dz. Nemoj pogresno da me razumes..... ja te cimnuo par puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...