AntonioLi 1 Napisano Januar 20, 2016 U prolazu, 8 postova Lokacija: Livno Motocikl: Piaggio X9 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, novi sam na forumu, vozim Piaggio x9 125 ccm... malo slaba masina za ovu karoseriju al eto.. uglavnom ono solidno je iso al u zadnje vrjeme mi se utromio dosta... dali neko moze dat neki savjet sta da uradio, rastavljo sam ga sve je uredno s masinom, klipovi karike zdrave, ventili dobri usput sam ih oslajfo, nezz sta mu je.. hvala unaprijed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16152 Napisano Januar 20, 2016 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega Jesi li meri kompresiju motora, ako jesi kolika je? Ako je kompr. dobra, sledeci korak je karburator, ciscenje, stelovanje, mozda zamena pa zatim proveris da ti nije ispucala usisna grana kao i vakum crevo koje je takodje od gume, takodjer vidi crevo izmedju kuc. fil. vazduha i karburatora, mozda falsira vazduh negde....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AntonioLi 1 Napisano Januar 22, 2016 U prolazu, 8 postova Lokacija: Livno Motocikl: Piaggio X9 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kompersija je dobra mjerio sam kod mehanicara rekao je da je dobra, a usisno grlo sam mjenjao vec 2 puta to mu je mana stalno ispuca bas zato kao sto kazes jer je gumeno... a provjerit cu to ostalo sto si rekao, a jos sam se neceg sjetio, na bloku gdje je izlaz za uspuh tj gdje se kopca grana auspuha malo lufta pusta zvuk pa prdi, mozda i tu gubi jer auspuh je dosta bitan za snagu dali sam u pravu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...